Keystone logo

8 Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Pénzügyi jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Pénzügy
  • Pénzügyi jog
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Pénzügyi jog

A mester fokozat a diákok a lehetőséget, hogy mélyebben az egyes részterületek a választott téma. A részt vevő hallgatók a mester program gyakran lehetőséget, hogy befolyásolja a szakemberek, akik szakemberek a maguk területén. Néhány program azokra a diákok közvetlenül a saját egyetemi programra, míg mások lettek kifejlesztve szakemberek szem előtt tartva.

&nbsp

Mi a Master in Financial Law? Ha tervezi, hogy a karrier, mint egy pénzügyi szakember, vagy ha már alkalmazott, és szeretné, hogy további képességek, ez a program lehet egy jó meccs. Tantárgyak tanulmányi lehetnek pénzügyi jog, magánjog, nemzetközi kereskedelem, vállalati pénzügyek, a vállalatirányítás és a strukturált finanszírozás. Egyéb témák lehetnek a dokumentum elemzése és értelmezése, pénzügyi elmélet, és a pénzügyi viselkedéstan. Osztályok fedezheti banki nemzetközi szinten, a lakossági és befektetési beállításokat, és a központi banki.

&nbsp

A diákok a program számos előnnyel rendelkezik, beleértve az esélye dolgozni szakértő oktatók és tehetséges szakemberek, akik már megállapította az iparban. Egyéb juttatások találhatók a készségek kialakítását legkeresettebb a munkaadók. Ezek a képességek közé tartozik a dokumentum elemzése és értelmezése, ismerete jogi és szabályozási irodalom, az írás és technikák megfelelő e téren.

&nbsp

Azok az egyének, akik érdeklődnek a programban részt vevő vegye fel a kapcsolatot az iskolák külön-külön, hogy a tandíj és a díjszabályzatai. Ezek a költségek változhat az egyik iskolából a másikba, miközben egyesek oktatási intézmények találhatók a nemzetközi határokon át.

&nbsp

Végzettek jól felkészült munkahelyet a pénzügyi szektor, különösen azok, ahol a mélyreható ismerete és jól bevált készségekre van szükség.A programok vezethet egy nagyon speciális hangsúlyt, amely felkészíti a diplomások, hogy tartsa felső szintű feladatok a befektetési banki, vállalati finanszírozás, a kereskedelem és a befektetési vállalkozások, valamint a nemzetközi üzleti életben.

&nbsp

Egyének, akik szeretnének felkészülni a további siker a pénzügyi ágazat vagy élesíteni egy területet a specializáció a kutatás a lehetőségek a műsorújságot. Miután elhelyezte egyedi programok az érdeklődés, töltse ki a vezető formában. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.