Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Park- és rekreáció menedzsment 2023

4 Mester Programok ban ben Park- és rekreáció menedzsment 2023

Áttekintés

A mester fokozat egy kihívást módon, hogy előre az oktatás és kitűnjön a tömegből. Általában véve két éves nappali tagozatos képzés befejezéséhez, megszerezte a mester biztosítja érti a speciális professzionális szinten.

Szóval, mi is a mester Parks and Recreation Management? Jurisdictions mint a városok, megyék, tartományok és plébániákon gyakran egész szervezet elkötelezett a folyamatos fejlesztése és fenntartásának szabadidős területeken. A mester ebben speciális készül diplomások, hogy szolgálja a közösség igényeit azáltal kurzusok PR, az egészségügy, a park tervezés, a költségvetés és a projekt menedzsment.

Diplomások jól felkészült kezelni feladatokat, hogy lehet a kommunikációs, az építőipar, az eladóval értékelés és rendezvényszervező. Az edzés segít összpontosítani a céllal, hogy a parkok szolgálnak, amelyek a legtöbb közösségek biztonságos, zöld helyen, ahol a személyek gyűjthetnek, és élvezze a sport, piknikek vagy egy hely a kikapcsolódásra.Sokan keresik ezt a pályát, mert ez azt jelenti, megy a szabadban gyakran, ami nem az a legtöbb egyéb irodai jellegű munkahelyek.

Graduate tandíjemelési eltér a graduális, és általában biztosított egy évre. A pályázóknak meg kell próbálnia kiszámítani a várható havi költségeket, hogy segítsen nekik eldönteni, hogy akarnak beiratkozni egy teljes vagy részmunkaidős diák.

Attól függően, hogy az erősségek és érdekeit a végzős, néhány tovább dolgozni magán kertépítés cégek, ahol azok, megtervezése és felügyeli az építése és karbantartása a közösségi terek. A nagyvárosokban, akkor dolgozni helyreállítása, retrofit és revitalizációs projekt. Az állami szektorban, akkor irányítja a programokat, mint például a nyilvános kertekben, miután az iskolai programok és a szezonális ütemezés. Néhány diplomások beköltözik vezető szerepet, ahol szolgál egy táblán vagy felügyeli az egész osztály vagy szervezet.

Hol szeretne tanulni parkok és rekreációs menedzsment?Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Park- és rekreáció menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum