Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 29 Mesterdiplomák ban ben Part menti és tengeri menedzsment 2023

29 Mester Programok ban ben Part menti és tengeri menedzsment 2023

Áttekintés

A mester fokozatot elősegíti az oktatás a diákok, akik már szerzett egy egyetemi diploma. A Mester part menti és tengeri Management kínál mélyreható tanulmányt a fenntarthatóság, a természeti erőforrások, és a menedzsment.

Akkor lehet kérni, ami egy Mester part menti és tengeri Management? Ez egy interdiszciplináris, nemzetközi diplomát területén erőforrás menedzsment. A legtöbb program kiemeli a módszereket és ötleteket szociológia, közgazdaságtan, ökológia, és az üzleti tudományok. Szakon végzettek ismerik az értékes és változatos tengeri erőforrások és a tengerparton, megérteni a jelen állapotot, és megfelelő szakértelemmel és eszközökkel, hogy ösztönözze a fenntarthatóság tengeri erőforrások.

Több előnye is van azoknak, akik keresik a Masters in part menti és tengeri Management. A diplomát ad diplomások a lehetőséget, hogy különböző területeken a világ, és ők képesek arra, hogy több jelentős változás is.Munkájukat segíti a környezet javítása érdekében, és ez egy jobb hely az elkövetkező generációk számára, és azok vezetői képességek hasznosak az élet számos területén.

Vannak nemzetközi programok a világ minden tájáról a part menti és tengeri menedzsment. A költségek egy kicsit változhatnak attól függően, hogy az iskola és a program időtartama alatt. Kutatás több egyetemén, és megtudja tőlük közvetlenül, amit a pénzügyi kötelezettségek lenne.

A mester fokozatot part menti és tengeri menedzsment készül diplomások számára magas szintű pályára a különböző területeken. Ezek közé tartozik a foglalkoztatás, a tudományos és technikai birodalmakban, közvetítés és tanácsadás a menedzsment szerepeket, és végrehajtása az új eszközök a területi part menti és tengeri területen. Diplomások is felkészült tanácsadói pozíciót az óceánból nyert energia, környezet helyreállítása, az irányítás, a tengeri erőforrásoknak, a területrendezés, a kotrás, és az olaj.

Ez könnyen kezelhető adatbázisunkban keresni a tökéletes part menti és tengeri menedzsment program az Ön igényeinek. Kezdeni az oktatást, és rögtön kezdődik keres ma. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Part menti és tengeri menedzsment
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (29)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum