Keystone logo

39 Mester Programok ban ben Neveléstan Instruction Pedagógia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Instruction
  • Pedagógia
Szakirányok
  • Neveléstan (39)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Neveléstan Instruction Pedagógia

A master 's fok néha előfeltétele bizonyos pályára. Ezek a programok leggyakrabban a valahol a kettő és négy év alatt fejezik be. Gyakran járnak a kidolgozásában elért tapasztalat, mint például a fejlesztési egy értekezés.

Mi a Mester pedagógia? Pedagógia, általánosságban elmondható, hogy a tudomány és a nevelés elvét. Diákok, akik érdeklődnek a fejlődő új módszerek a tanítás és a nyomozó meglévő gyakorlatokat lehet érdekel folytat felsőfokú oktatás ebben a témában. Közös kurzusok közé értékelése a tudomány, a coaching, az adatok elemzése, diverzitás vizsgálatok és témák oktatási innováció. A diákok azt is elvárják, hogy a teljes független kutatás elvégzésére vagy egy szakmai részeként néhány ezeket a programokat. A legtöbb program középpontjában a több szintű oktatási gyakorlatban, a pszichológia, a hallgató, hogy a közpolitikák irányadó iskolákban.

A pedagógia mértékben egyet jelent a megértéséhez, hogyan tanulnak az emberek, és mint ilyen, lehet előny, miközben folytatja a tanári állásából. Ezek a fokozatok azt is biztosítja az elméleti és gyakorlati alapjait folytat doktori kutatás helyzetét.

Egyes iskolák esetleg nem a képzési költségeit azok programok világosan szerepel weboldalakon vagy prospektusok. Ebben az esetben gyakran a legjobb, hogy hívja vagy e-mailben a felvételi osztályon.

Diplomások, akik szerezni Master pedagógia lehet találni maguknak képzett tetszőleges számú szakmai pozíciókban. Mester 's diplomával gyakran tekintik jelöltek általános iskolai oktatás pozíciókat a főiskolai szinten. Az egyik talán még elhelyezkedni a humán erőforrás osztály egy vállalat, képzési programok kidolgozásával és értékelési módszerek. Egy másik lehetőség a mester 's végzettséggel lehet a folyamatos képzés, leggyakrabban formájában doktori tanulmányokat oktatás, pedagógia vagy a kapcsolódó területeken.

Megszerzése az oktatás a folyamat, de hatékony kutatási gyorsíthatja a folyamat során. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.