Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 19 Mesterdiplomák ban ben Politika gazdaságtan 2024

19 Mester Programok ban ben Politika gazdaságtan 2024

Áttekintés

Az a folyamat, amelyben a kollektív döntéseket hozni bonyolult és kiszámíthatatlan. Amennyiben szükségessé válik, hogy előre az intézkedések a kormányok, a polgárok és a vállalatok, akiknek a Mester Political Economy értékes elemzés és irány a kulcsfontosságú döntéshozók.

&nbsp

Mi a Master in Political Economy? Ez egy felsőfokú alkalmas azoknak a korábbi egyetemi munka a politológia, közgazdaságtan, történelem vagy üzleti. Programok középpontjában a stratégiai indokolása egyének és gyűjtemények emberek. A diákok alaposan vizsgálják ki a folyamatok, indítékait és következményeit politikai döntéseket. Témák tanulmányi tartalmazza kormányzati szabályozás, a választások, a jog és a különleges érdekcsoportok. Diákok is tanított, hogyan politikai verseny végső soron hatással társadalomban.

&nbsp

A Master in Political Economy tovább fejleszti a diákok kritikai gondolkodását és kommunikációs képességeit.Ők tanítják a főbb közgazdasági elméletek és a politológia congruently. Képesek kapcsolódnak a két különböző tudományágak egymással, és jelentőségteljes következtetéseket. Diákok fejlesztése készség a legfrissebb szoftvert és a technológiát, és képesek használni, hogy összegyűjtse és elemezze az adatokat.

&nbsp

Az összköltség a mester program függ az intézmény. A diákok arra ösztönzik, hogy lépjen kapcsolatba a felvételi osztályok az egyetemek megfontolás alatt több konkrét részleteket a díj és a tandíj. A legtöbb program lesz szükség, legalább két évig teljes munkaidőben tanulmány. A diákok azt is figyelembe kell venni a lakhatás, tananyagok és a szállítás költségeit.

&nbsp

Hallgatókat a Master in Political Economy kvalifikálta foglalkoztatás számos kormányzati pozíciókat. Lobbizó cégek is érték a képességeit ezen a diplomások, és sok munkát találni tanácsadóként a politikai kampányok.Néhány munkája a kutatók és elemzők a cégek versenyeznek, szigorúan szabályozott iparágban. Tanácsadói munka egy lehetőség azok számára, akik szívesebben maradnak önállóan alkalmazott. Ezek a programok a hallgatókat, hogy folytassa a magasabb szintű oktatás. Sok végül befejezni a doktori programot, és megy, hogy állást a tudósok.

&nbsp

Érdeklődő diákok egy ilyen program kell kezdeni kutatja a lehetőségeket azonnal. A nemzetközi diákok és dolgozó szakemberek, sok online egyetem kínál a tanfolyam, hogy belefér-e ütemezés és földrajzi korlátai. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Politika gazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (19)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum