Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 43 Mesterdiplomák ban ben Archeológia 2024

43 Mester Programok ban ben Archeológia 2024

Áttekintés

A mester 's diplomát egy lehetőség a főiskolát végzettek, hogy szakosodnak egy szakon. Alkatrészek mértéke gyakran jár figyelembe számos szükséges tanfolyamokat, és vállalják az egyéni kutatási projekt.

Mi a Master in Archaeology? A régészet feltérképezése az emberi történelem tanulmányozása révén a fizikai tárgyak. Mester 's mértéke a diákok ezen a területen van egy kicsit tanulni, beleértve ásatási technika. Mielőtt résztvevő egy ásatási munkaterületen, a diákok meg kell élesíteni a technikai munkahelyi készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy alaposan feltárni és megfelelően megőrzése leletek. A program tananyag is magában kurzusok az emberi történelem, az antropológia és a művészettörténet. Azok a hallgatók, akik szeretnének összpontosítani a karrierjük egy adott földrajzi területen is szükség lehet, hogy a regionális kutatások osztályok.

A legtisztább előnye, hogy ezt az utat tanulmányi lehetőséget is biztosít bizonyos diákok feltárni a történelem.Régészet is nagyon kifizetődő munka, különösen, amikor a földmunka és tolmácsolási ősi leletek. A tanfolyam ezeknek a programoknak gyakran lehetővé teszi a diákok egy szép összeg a terepmunka ideje, ami ad nekik egyfajta erre a perk a fegyelem.

Ami a rovására szerezni a master 's diplomát a régészet, az iskolák általában változik a költségek szempontjából. Ha szeretnél érdeklődni a program 's tandíjat és regisztrációs díja, lépjen kapcsolatba a felvételi iroda közvetlenül.

A Master in Archaeology felkészíti a tanulókat a jutalmazása munkát a közös területeken a régészet és a történelem. Eltekintve dolgozik, mint a régészek, diplomások tovább, hogy folytassa pályafutását kutatási történészek, tanárok és múzeumi vezetők. Ezek intellektuálisan stimuláló és vonzó szakmák, amelyek megkövetelik a magas szintű szakértelmet, és a Mester Archaeology biztosítja az ideális alapot ezeknek a pályára.

A diákok, akik érdeklődnek a tanulás többet a sok régészeti programokat szerte a világon lehet kezdeni a kutatást a kereshető adatbázisban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Humán tanulmányok
 • Archeológia
Szakirányok
 • Humán tanulmányok (43)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum