Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 14 Mesterdiplomák ban ben Részecskefizika 2024

14 Mester Programok ban ben Részecskefizika 2024

Áttekintés

Azok, akik keresnek a mester fokozatot mutatott jelentős szintű tudományos eredmény. Befejezése után alapképzésben, az érdekelt személyek pályázhatnak a mester program. Ha a kérelmező elfogadja egyetemmé program, a hallgató szerez diplomát sikeres teljesítésével két évvel a fejlett tanfolyam.

Véletlenek vannak, ha már leszállt ezen az oldalon, mert azt szeretnénk tudni, hogy mi az a mester részecskefizikai? Egy ilyen program középpontjában a feltárása összetevőinek az anyag. Révén a tanulmányi és a kísérletezés, a tanuló kap egy megértését elméletek és modellek a mi teszi ki a világegyetem. Minden diák kell várni képességüket a matematika, a problémamegoldás és az információs technológia.

Befejezése a mester fokozatot a részecskefizika jelek kutatóegyetemekre, hogy készen áll, hogy vezesse élvonalbeli kutatási erőfeszítéseket.Azok, akik munkakeresés növeljék az esélye, hogy az általa bérelt energetikai és környezetvédelmi szervezetek. Mindenesetre, diplomások kell várni, hogy elérje a teljes megértéséhez a világegyetem és néhány irányító erők, mint a gravitáció.

A költségek régiónként és intézmény. Tandíjemelési általában biztosított egy tanév. Néhány diák úgy dönt, hogy tanulmányozza a részmunkaidős, hogy a munka az utat a program mérsékelt ütemben.

A szép számmal végzettségűek doktori programok; azonban az oktatás is szilárd alapot biztosít a tanítás fizikai tudomány tanfolyamok középiskolák és főiskolák közösség. Néhány elhelyezkedni kormányzati és tudományos lehetőségek. Azok, akik a nagyobb rugalmasságot a munka, mint tudomány írók és újságírók. Vannak diákok, az oktatási utazás szikra ötleteket vezetni őket, hogy folytassák a vállalkozói szellemet.

A különböző nemzetközi egyetem kínál mester szintű tanulmányait a részecskefizika.Alkalmazási követelmények között változik intézmények. A kezdéshez egy tanfolyam, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Fizika
  • Részecskefizika
Szakirányok
  • Természettudományok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum