Keystone logo

11 Mester Programok ban ben Regionális tervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Építészeti tudományok
 • Regionális tervezés
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Regionális tervezés

  A mesterképzés egy végzős tanulmányi szint, amely felismeri a diákokat, hogy excel a kiválasztott tudományterületeken koncentrált tudás-építő tanfolyamok. A programok jellemzően egy-két éves tanulmányt igényelnek.

  Mi a mester a regionális tervezésben? Ezek a programok lehetővé teszik a diákok számára, hogy koncepcionális megértésüket a földhasználati tanulmányokra és a pályafutásukra vonatkozó vezetői készségekre alapozzák, mint a regionális vagy városi tervezők kereskedelmi környezetben. A hallgatóknak meg kell tudniuk érteni, hogy a városi és regionális tervezés mennyire hatással van a lakosság jólétére, és megtanulhatja, hogyan lehet más szakemberekkel dolgozni a fejlesztési projekteken. A tantárgyi témák közé tartoznak a közgazdaságtan, a tervezés, a jogi tanulmányok, az egészség és biztonság, a költségvetés-tervezés, a környezeti tanulmányok és az infrastruktúra. A felvétel megkövetelheti a tanfolyamok vagy az alapképzés korábbi elvégzését az érintett témákban, mint például a közgazdaságtan, a matematika és a földrajz.

  A mesterek regionális tervezésben való elvégzése sok hasznos hasznot kínál. A hallgatók képesek értékes szervezeti, kommunikációs és vezetési készségeket tanulni, amelyek elengedhetetlenek a sikeres karrierhez, a versenyképes fizetésekhez és a személyes karakteremtéshez.

  A program megszerzésének költsége az egyes intézmények helyétől függően változhat. A leendő hallgatókat arra ösztönzik, hogy lépjenek kapcsolatba az egyes iskolákkal, amelyek a kívánt programot kínálják a költségekre és egyéb követelményekre vonatkozó további információkért.

  A diákok számíthatnak arra, hogy a regionális tervezési fokozatot különféle kifizetődő karriert használják. A közösségek növekedését és fejlesztését elősegítő potenciális pozíciók közé tartoznak a városi és regionális tervezők, közösségi fejlesztők, lakótelepek, közigazgatási tisztviselők, kormányzati tisztviselők, épületfelügyelők, tájépítészek, ingatlanügynökök, fejlesztő felmérők és környezetvédelmi vezetők. A regionális tervezők gyakran közösségek különböző területein dolgoznak, köztük helyi önkormányzatokat, politikai szervezeteket, környezetvédelmi ügynökségeket és orvosi központokat.

  Számos nemzetközi és rugalmas részidős tanfolyam választja el a diákok minden fajtáját. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.