Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 6 Mesterdiplomák ban ben Rendőrségi tudomány 2024

6 Mester Programok ban ben Rendőrségi tudomány 2024

Áttekintés

Megszerzése után egy egyetemi diploma, a diákok választhatnak dolgozni felé mester fokozatot. Ez a fajta fokozat segíti a tudósokat azzal, hogy fejleszti a fejlett készségeket, hogy lendületet adjon nekik, amikor karrierjüket keresik a saját területén.

Mi a mester a rendőrségben? Ez a program azok számára készült, akiknek már van tapasztalata a bűnüldözés területén, vagy azok, akik magasabb belépési pozícióra törekednek. A klinikai pszichológiára és a szociológiára koncentrálva a hallgatók felkészülhetnek arra, hogy jobban megfeleljenek a gyakran veszélyeztetett helyzeteknek, amelyek a kötelességszegésben felmerülnek. A kurzus részét képező kurzusok célja, hogy segítsék a jövőbeli tisztek, nyomozók és más bűnüldöző szakemberek munkáját biztonságosan és hatékonyan.

A pszichológia és a szociológia klinikai megértésének elsajátításával a tanulók elvárhatnak olyan előnyöket, mint a jobb interperszonális kommunikáció, a könnyebb kommunikáció és a stresszes helyzetek jobb kezelése. Ezek a készségek nem csak segítik a diákok személyes életének gazdagítását, hanem jobb munkalehetőséget is tesznek lehetővé.

Jellemzően, hogy a fajta mesteri fokozatának megszerzése hat hónapot és egy évet vesz igénybe, ezért a leendő hallgatóknak megfelelően kell tervezniük az árral való foglalkozáskor. A kurzusok költsége intézményenként és országonként változik.

Rengeteg fejlett szintű bűnüldözési karriert nyithatnak meg a diplomások számára a rendőrségi tudományban. A diplomások néhány munkatársa közül választhatja ki a végrehajtót; bűnügyi nyomozó / magánnyomozó; határőrségi tisztviselő; rendőrségi járőr tiszt; marsall-, hal- és játékőr; és a bevándorlási ellenőr. Mindegyik munkahely az interperszonális és értékelési készségeket használja a tanfolyamokon.

A diákok választhatnak a helyi rendőrségi tanfolyamon való részvételre, de lehetőségük nyílik arra, hogy nemzetközi vagy interneten is részt vegyenek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőeljárás
  • Rendőrségi tudomány
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum