Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 48 Mesterdiplomák ban ben Rendezvényszervezés 2024

48 Mester Programok ban ben Rendezvényszervezés 2024

Áttekintés

A fesztiválok, rendezvények és konferenciák a világ továbbra is nő, így nem a követelményeket támaszt a vállalatok és közösségek. A terület Event Management vonatkozik projekt menedzsment ismeretek a tervezési és fejlesztési ezen események biztosítva az optimális eredményeket a vállalatok és az ügyfelek számára egyaránt.

Mi az a Master in Event Management?

Event Management jelentős stratégiai marketing eszköz a mai vállalatok. Promóciós események segítségével fokozza a vállalat imázsát, valamint épít folyamatos kapcsolatot az ügyfelekkel. A termék elindítja a sajtótájékoztatók a nyitásnál, Event Management szakemberek megtervezésére és kivitelezésére események kezelése egy sor olyan átfogó eseményekhez kapcsolódó szolgáltatásokat, beleértve a kreatív, technikai és logisztikai stratégiák.

Mik az előnyei a tanfolyam a Mester Event Management?

A Master in Event Management felkészíti a tanulókat a tervezését és végrehajtását az események mellett, mely a kritikus oktatás márkaépítés, marketing és a kommunikáció. Ez a multi-dimenziós készségfejlesztés kritikus virágzó az erősen változó területén Event Management.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam a Mester Event Management?

Az ára a Master in Event Management hasonló, más mesterképzési programot, és függ a intézmény és helyét.

Miért Vegyünk egy online tanfolyam Master in Event Management?

Míg egy hagyományos Master in Event Management program nehéz lehet a nem hagyományos hallgatói, online kurzusok nyit egy új világot a lehetőségek szempontjából természetesen a kiválasztás és a rugalmas ütemezés.

Hol lehet hogy egy tanfolyam Mester Event Management?

Sok üzleti iskola kínál a Master in Event Management részeként a menedzsment tananyag. Általában, a főiskolai diplomát üzleti, pénzügyi vagy kapcsolódó területen előfeltétele, hogy beiratkozott egy Master in Event Management program.

Hogyan kell alkalmazni a Master in Event Management?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Rendezvényszervezés
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (48)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum