Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Mesterdiplomák ban ben Repülőgép karbantartás 2024

5 Mester Programok ban ben Repülőgép karbantartás 2024

Áttekintés

A mesterfokozat olyan végzettség, amelyet a hallgató befejezése után végzi el. Általában a diákok úgy döntenek, hogy megkapják ezt a diplomát, ha szeretnék szakértővé válni a területükön, vagy ha jobban szeretne munkát találni.

Mi a repülőgép-karbantartás mestere? A Repülőgép-karbantartás mestere olyan fokozat, amelyet felkínálnak azoknak a hallgatóknak, akik a légiközlekedési ágazatra, konkrétan a polgári légiközlekedési ágazatra akarnak belépni. Ez minden kereskedelmi és személyi légitársaság számára érvényes. Ez a mértéke általában azért van kialakítva, hogy elősegítse a diákok számára, hogy vezetővé váljanak a különböző légiközlekedési irányítási programokban. A hallgatókat gyakran tanítják analitikus és gyakorlati megközelítéssel, hogy megfeleljenek a repülés fenntartásának minden kihívásával, például az előírások betartásával, ellenőrzések végrehajtásával, javítások elvégzésével és stresszes és gyors ütemű környezetben való munkavégzésben.

Amikor a diákok befejezik a légiközlekedés fenntartását, rendszerint arra fognak tanítani, hogy kihívásokhoz jussanak. Továbbá megismerhetik a megfelelő elemzést, és kritikus gondolkodási készségeiket felhasználhatják az iparágban. Vezetői készségeket is kapnak, hogy segítséget nyújtsanak számukra.

A mesterfokozat eléréséhez nincsenek meghatározott költségek. Ez attól függ, hogy hol tartózkodnak a diákok és milyen iskolát választanak. Amikor egy iskolára döntesz, fontos, hogy a hallgatók az árat ellenőrizzék, mielőtt elköteleznék.

Amikor a repülőgép-karbantartás mestere lesz, számos munkahelyet lehet nyitni. A mesterfokozatot leggyakrabban a karrierépítéshez használják, de a pályára lépő diplomások megpróbálhatják a légiközlekedési karbantartás vezetőjeként vagy oktatóként dolgozni. A légiforgalmi irányítás menedzsere felügyeli a repülőgépet fenntartó csapatokat. Mint oktató, a diplomások képesek megtanítani másokat a repülőgépekkel kapcsolatos biztonsági és karbantartási protokollról.

Ahogy a technológia fejlõdik, sok diák választja meg online tanfolyamát. Azok számára, akik mestert keresnek a légijárművek karbantartásában, online osztályok állhatnak rendelkezésre, valamint a helyi egyetemeken zajló órákat is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Légi közlekedés
 • Repülőgép karbantartás
Szakirányok
 • Légi közlekedés (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum