Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 21 Mesterdiplomák ban ben Sejtbiológia 2024

21 Mester Programok ban ben Sejtbiológia 2024

Áttekintés

A népszerű diplomával rendelkező diákok, akik többet akarnak tanulni, a mester. A diákok nagyobb betekintést és tudást nyerhetnek a szakterületük egyes területeiről, amelyek előkészítik őket a pályára.

Mi a mester a sejtbiológiában? Ez a program olyan diákoknak szól, akik a molekuláris biológia területére akarnak menni. A diákok általában különböző témákból választhatnak, amelyek lehetnek immunológia, rák, kortárs biofizika, kémiai biológia, mikrobiológia, növénybiológia, őssejt-biológia vagy farmakológia. A specifikus osztályok közé tartoznak a molekuláris genetika, a DNS molekuláris biológiája, emlős génátvitel, bioetika, fejlett genetika, fejlődési biológia, neurobiológia vagy immunopatológia. A hallgatók mind tantermi, mind laboratóriumi környezetben tanulnak, és a legtöbb tananyag tartalmaz egy kutatási tézis kifejlesztését.

Számos előnnyel jár azok számára, akik ezt a fejlettséget folytatják. Néhány kifejlesztett készség a kritikai gondolkodást, a részletekre való figyelmet és az önálló munkavégzés képességét is magában foglalja.

Amikor egy kollégiumot választanak, a diákoknak meg kell érteniük, hogy a tandíj jelentősen eltérhet egy iskolától a másikig. A hallgatóknak fel kell hívniuk és érdeklődniük kell a tandíj és más díjigényektől, valamint, ha rendelkezésre állnak ösztöndíjak, támogatások vagy egyéb pénzügyi támogatási lehetőségek.

Azok a személyek, akik mesterképzésben részesülnek a sejtbiológiában, különböző orvosi, botanikai, biotechnológiai és genetikai karrierekre jogosultak. Egyes konkrét munkakörök közé tartoznak a molekuláris biológusok, a biológia tanár, a laboratóriumi technológus, a kutatási szakember és a sejtbiológus. A munkaadók közé tartozhatnak egészségügyi intézmények, egyetemek, magánlaboratóriumok, kutatóintézetek, gyógyszeripari vállalatok vagy a kormányzat. Még több karrierlehetőség esetén egyesek dönthetnek úgy, hogy folytatják és folytatják doktori fokozatukat.

A tökéletes iskola megtalálható a környéken, egy másik országban, vagy a számítógépén keresztül. Használja átfogó adatbázisunkat, hogy keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Biológia
  • Sejtbiológia
Szakirányok
  • Természettudományok (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum