Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 15 Mesterdiplomák ban ben Spanyol 2024

15 Mester Programok ban ben Spanyol 2024

Áttekintés

A mester fokozat célja, hogy szerzett befejezése után főiskolai diplomát. Általában, szükség körülbelül két év alatt fejezik be, és segítségével egy diák szerezni egy nagyon erős megértése egy bizonyos tárgykörben. Ezek képzéseit lehet kínálnak a különböző területeken.

De pontosan mi is a mester spanyol? Ez a program célja, hogy tanítani a diákok szól az egyik legszélesebb körben beszélt nyelv a világon. A diákok vehetnek kurzusok célja, hogy fokozzák az olvasás, írás, beszéd és szövegértés készségének fejlesztésére spanyol, azzal a céllal, hogy javítsák a kommunikatív képességek, hogy a nyelvek. Más témák lehetnek a kultúráját és szokásait spanyol nyelvű országokban, valamint a történelem, a politika és a társadalmi kérdések. Néhány program a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza fordítás és tolmácsolás, míg mások összpontosítani nyelvészet elveket, amelyeken spanyol alapul.

Azok, akik keresnek a mester fokozatot spanyol lehet felfedezni számos előnnyel jár ezzel. A diákok gyakran képesek javítani, hogy képesek kommunikálni egynél több nyelven, ami hasznosnak bizonyulhat sok potenciális karrier. Tanulás egy nyelvet is javítja a diák kulturális érzékenység és interperszonális készségek, amelyek egyaránt hasznosak a globális munkahelyen.

A költségek egy Mester spanyol igen eltérőek lehetnek, attól függően, hogy a szerkezet minden egyes programot. Diákok, akik szeretnének részletesebb pénzügyi információkat kell vennie a kapcsolatot a választott intézmény.

A diplomát spanyol lehetővé teszi a diákok, hogy a munka számos különböző pálya, különösen a nemzetközi alkatrész. A diákok válhat fordítók, tolmácsok, illetve nyelvi elemzők Egy másik lehetőség az, hogy lesz egy nyelvész, aki tanulmányok spanyol.Diplomások is válhat a pedagógusok, oktatási spanyol nem anyanyelvi vagy oktatás más nyelven spanyol ajkú.

Számos lehetőség áll rendelkezésre ez a fajta mértékben. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Nyelvek
 • Spanyol
Szakirányok
 • Nyelvek (15)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum