Keystone logo

24 Mester Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport üzlet Sportüzleti Menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Sport és testmozgás tanulmányok
  • Sport üzlet
  • Sportüzleti Menedzsment
Szakirányok
  • Sport és testmozgás tanulmányok (24)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport üzlet Sportüzleti Menedzsment

A mester fokozat egy kétéves út, amely egy diplomás érettségi fokozatot mélyebbre választott tárgya. Néhány diák ezt a diplomát közvetlenül négyéves diploma megszerzése után, vagy sok évvel később folytatja karrierjük során.

Lehet, hogy kíváncsi, mi a mester a Sports Business Management? Ez a terület a sporttudás és az üzleti adminisztráció hibridje. Néhány kurzus, amelyet elvárhatsz, magában foglalja az üzleti menedzsmentet, a csoportos tárgyalásokat és a pénzügyeket. Azt is elvárhatja, hogy részletesebben tanulmányozza a választott sportot, amely a diploma részét képezi. Előfeltételként tanulmányozhatja a bevezető üzleti menedzsmentet.

Néhány képesség, amit ebben a programban lehet tanulni, magában foglalja a menedzsmentet, a hálózatépítést és a kommunikációt. Mindezek a készségek fontosak a sport üzleti menedzsmentben való munkavégzéshez, de hasznosak a mindennapi életben is. A hálózati kommunikáció segíthet a személyes interakciókban, miközben a vezetés segíteni tud a szervezett és delegált feladatokban.

Mesterfokozat fizetéséhez keressen segítséget a kiválasztott iskolából. Sok helyen pénzügyi támogatást nyújtanak a hallgatóknak, mivel a szükséges tanulmányi szint nehézséget okozhat.

Ha keresni egy munkát, miután megszerzett mesterképzést a sport üzleti menedzsment, akkor sok lehetőséget. Az üzleti oldalon kereshet pozíciókat a sportbiztosító irodájában vagy tulajdonosának bizottságában. A sportoldalon szerződéses tárgyalásokat folytathat egy sportoló vagy csapat támogatójaként. A tantárgy széles körű megismerése szintén tanárként minősíthet.

Az ilyen típusú oktatást kínáló iskolák számos országban megtalálhatók. Ha szűkíteni szeretné a keresést, fontolja meg, mennyit szeretne utazni, és hogy a tanfolyamok elérhetőek-e az interneten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.