Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 132 Mesterdiplomák ban ben Sport üzlet 2024

132 Mester Programok ban ben Sport üzlet 2024

Áttekintés

Megszerzése felsőfokú egy utat a területen dolgozó szakemberek, amelyek javítják a meglévő készségek és jobban felszerelt, hogy sikerül a verseny területén a választás.

Mi a Master Sport Business? Más néven a Mester a Sport Management vagy Sport Administration, hogy egy felsőfokú célja, hogy fokozza végzett munkája a főiskolai szintű. A tanfolyam hangsúlyozza a különböző készségek és területeken a tudás, ugyanakkor árukapcsolás az adott módon, hogy kölcsönhatásba a sporttal kapcsolatos vállalkozások, beleértve a csapat irányítását. Pályakezdő ezek a programok találják magukat felkészült a különböző vezetői szerepek sport franchise és a kapcsolódó vállalkozások számára.

Sok diák úgy dönt, hogy folytatja a mester fokozatot, mert sikeresen belépő szintű pozíciók terén, illetve az általuk támogatott és azt kívánják demonstrálni, hogy készek a nagyobb felelősség és szakmai továbbképzésére.

A költségeket a sport menedzsment programok nagyon különböző, attól függően, hogy a program típusát és helyét. A legjobb módja annak, hogy többet tudjon meg a műsorok költségei, hogy a kutatás őket egyenként.

Emberek, akik komplett fejlett fok sport üzleti vagy sport menedzsment készek feljebb a ranglétrán belül professzionális sport franchise vetni a különböző szinteken, amely lehetővé teszi számukra a sokoldalúság, hogy megtalálják a legjobb lehetőség foglalkoztatás ápolása készségfejlesztés, amely meghaladja az egyéni sport és fókuszok a stratégiai döntéseket, amelyek segítenek a franchise minden sportban nő. Nem ritka, hogy a felső szintű vezetők a legtöbb csapat irányítási hierarchiák alkotják végzettek felső szintű sport menedzsment programok.

A robbanás lehetőséget ezen a területen az elmúlt években, van bőven választási iránt érdeklődő diákok folytató fokban ezeken a programokon keresztül.Az egyetemek sok országban jelenleg versengő diákokat, mint a programok továbbra is bővíteni. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Sport
  • Sport üzlet
Szakirányok
  • Sport (132)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum