Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 41 Mesterdiplomák ban ben Sport edzés 2023

41 Mester Programok ban ben Sport edzés 2023

Áttekintés

A master 's fok gyakran az első lépés afelé, hogy a fejlett, illetve speciális szakmai pozícióját. Ezek a programok kínálnak, szakirányok a diákok, akik már megszerezték a főiskolai 's mértékben.

Mi a Master Sport Coaching? Ezek a programok működnek a vizsgált hipotézis, hogy képes irányítani és motiválni sportolók lehet művelt gondos tanulmányozása és gyakorlati tapasztalat. Közös tanfolyamok gyakran olyan témákat, a pszichológia, sport elmélete és sérülések megelőzésére. Mivel ezek a programok általában összpontosítani megszerzése coaching készségek, ott is gyakran gyakorlati érintő csapat vezetői egy versenyképes környezetben. Az is várható, hogy megszerezzék tanácsot sikeres edzők és szakemberek mellett ötleteket elméleti és pedagógusok. Kutatási és fejlesztési papírok közlésre szakfolyóiratokban is gyakran a hangsúly ezeket a programokat.

Coaching készségek finomítva során a megszerzése Master Sport Coaching fok között lehet a képesség, hogy ösztönzik az egyéneket és csoportokat. A szervezeti és kommunikációs készség szükséges teljes legtöbb mester 's programok is gyakran jönnek hasznosak a különböző alkalmazásokhoz.

Coaching fok gyakran jelentős beruházásokat egy 's jövőben. Győződj meg róla, a skála a beruházás a kapcsolatot az illetékes szolgálat minden egyes intézmény alkalmazása előtt.

A legtöbb egyén, aki folytassa a mester 's mértékben ebben a témában ezt azzal a szándékkal, egyre atlétikai edző. Ezek vezetői pozíciók gyakran magas szintjét igényli a fizikai állóképesség és az energia jelöltek. Friss diplomás lehet munkát találni, mint egy asszisztens edző, vagy egy speciális edző egy olyan területen releváns fokára. Ezek az egyének gyakran irányítják sportolók adatalapú tanácsadás és kommunikálni irányító edzők.

A szerelem a sport lehet az alapja a sikeres akadémiai karrierjét. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Sport
  • Sport edzés
Szakirányok
  • Sport (41)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum