Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Mesterdiplomák ban ben Sport kommunikáció 2023

5 Mester Programok ban ben Sport kommunikáció 2023

Áttekintés

A mester fokozat van arra, hogy sikeresen átesett tanulmány, amely bemutatja a magas szintű ismerete egy adott területen a tanulmány. Az egyetemi diploma szükséges alkalmazni a diplomáját.

Mi a Master Sport közlemény? Ez egy szempont a kommunikáció tanulmányok, hogy néha más néven sport média és a sport újságírás. Ez túlmutat sportközvetítések tanítani, hogyan kell optimalizálni a kommunikációt a sport keretében. Folytatva a mester a sport kommunikáció, akkor a megközelítés a sport egy új módon, elemzése és kritikusan vizsgálja a sport szerepét a társadalomban. Tanfolyamok kiterjedhet szervezeti kommunikáció, public relations és a szociális média.

Sport szolgálhat a közös alapot a közös problémák korunk, és egy olyan programot, akkor megtanulják, hogy forgat sportok kommunikációs legyőzni a faji, nemi és földrajzi korlátokat.Ön is kompetenciák az elektronikus kommunikáció és PR, amely segíthet, hogy versenyelőnyre tehetnek szert, ha folytatja a munkahelyek a sport számára, és azon túl.

Megszerezte a mester a sport kommunikáció általában megköveteli két év nappali tagozatos képzés. Számos tényező befolyásolja az oktatás költségét: egyetem, a hely, a tanulási idő hossza vagy online program. Kapcsolat a felvételi iroda az iskola választott részletes információkat.

Folytatódó mester a sport kommunikációs nyithat sok lehetőség pályafutásukat újságok, rádiók, az állami iskolák vagy cégek, mint a Reebok és a Nike. Ha írásban tetszését, a karrier, mint egy újságíró-író vagy sportújságíró érdemes lenne utánanézni. Ha Szeretek beszélni, úgy folytat a karrier, mint a rádió műsorszóró vagy sport ügynök. Vannak karrier lehetőségek különböző érdekeit a sport területén a kommunikáció.

Sport kommunikáció csak egy adott mezőben kínált egyes egyetemeken.Online fok is rendelkezésre állnak. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Sport
 • Sport kommunikáció
Szakirányok
 • Sport (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum