Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Mesterdiplomák ban ben Sporttanulmányok 2024

1 Mester Programok ban ben Sporttanulmányok 2024

Áttekintés

Annak érdekében, hogy pénzt keres a mester fokozatot, akkor bizonyítania kell, hogy elsajátította a tanulmányi. Ha elvégezte a egyetemi diplomát, a master fokozatot csak egyike a posztgraduális lehetőség közül választhat.

Mi a Mester Sport Tanulmányok? Ez a tanulmány a testmozgás és a sport azzal a céllal, hogy felkészítsék a tanulókat edző a főiskolai szinten. Az ilyen mértékű hajlamos erős alapot a sport adminisztráció, menedzsment és pénzügy. Lehet, hogy be kutatási módszerek és technikák alkalmazása a sport és a sport tudomány és valószínűleg értsék edzés elmélet és stratégiák. Lehet, hogy még megismerjék az aktuális kérdéseket és jogi szempontból a testnevelés és a menedzsment.

Meg lehet tanulni, sok vezetői készségek, mint például átruházó és motiváló, a sport tanulmányok program vezethet szerepek kezelése.Megértése az egyes sportolók igényeit nyújthat a képességet, hogy jobban megértsük az egyéni igények mások az életedben.

Az ára tandíj és díjak nagyban egyetemek között. Posztgraduális fok jönnek számos formában és méretben. Ha találsz egy programot, amely érdekli, lépjen kapcsolatba a felvételi iroda további információkért.

Beszerzése a mester fokozatot a sport tanulmányok különbözteti meg a többi egyén a sportban, mert az emelt szintű tanulmányi, ami ahhoz vezethet, hogy a munkahelyek számos területen a sport számára, a vezetőségtől, hogy a PR az értékesítés. Lehet még menni, hogy egy általános menedzser egy nagyobb sportcsapat vagy szakmai pályára a tanításban, ahol lehet, a lehetőséget, hogy edzője a különböző sportolók. Az ilyen mértékű is megnyitja kapuit a munkahelyek sport beadásra.

Ha már van egy olyan munkát, fizeti a számlákat, folytat posztgraduális tűnhet lehetetlen.Az internet lehetővé tette az egyetemek szerte a világon, hogy ajánlatot online mester fokozatot programok, amelyek lehetővé teszik, hogy illeszkedjen a felsőoktatás az életedbe. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Sport és testmozgás tanulmányok
 • Sporttanulmányok
Szakirányok
 • Sport és testmozgás tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek