Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Mesterdiplomák ban ben Sporttudomány 2024

Mester Programok ban ben Sporttudomány 2024

Áttekintés

A mester 's diplomát gyakran a természetes lépés a progresszió számos karrier, amely a hallgatókat a nagyobb kereseti lehetőséget és felfelé irányuló mobilitás a maguk területén a választás.

Mi a Mester Sporttudományi? Ez felsőfokú jelenthet a különböző dolgokat, attól függően, hogy a hangsúly az egyéni programot. Nagy vonalakban, sporttudományi fok összpontosít fejlett tudományos koncepciókat sporttal kapcsolatos és a biológia vagy a bizonyítékokon alapuló képzést. Ez magában foglalhatja a sportorvos, speciális fok mozgás tudományok és a sérülések megelőzése, és még coaching pszichológia programok. Tanácsadás az egyes programokat többet tudjanak kiemelt területeken a tanulmány többet fogok elmondani neked.

A tudományos megértése az emberi test különböző alkalmazások, hogy a karrier a sportban, mind a sportolók és edzők, ami az oktatás a sporttudományi fontos, aki dolgozik, az emberek ezeket a szerepeket.Ha megértjük a tényeken alapuló értékelési módjait teljesítmény, a biztonság, és a kockázatkezelés, a diákok jobban tudják, hogy a sportolók elérni, és az optimális teljesítmény fenntartása egész pályafutásuk.

Költségei programok sporttudományi rendkívül változó, és függ a helytől a program. Azt is változhat, mert az összeg a gyakorlati laboratóriumi tudomány a tantervben, hiszen gyakran vannak anyagi díjak és egyéb kapcsolódó költségek. Ha többet szeretne megtudni a költségek sporttudományi programok, a legjobb, ha a kutatás egyes iskolák.

Karrier a sporttudományi elsősorban a coaching és a képzés, és ők is tartalmaznak semmilyen szerepet, amely illeszkedik az említett kategóriákba. Azok, akik elérik a fejlett fok a téma általában teszik ki a legmagasabb szintű edzői és munkatársak képzése, valamint a tapasztalataikat épít, akkor válhat rendkívül keresett a nagyobb sportszervezetek a szakmai és főiskolai szinten.Ők is általában a közös szervezeti pozíciókat iskolás korú sportos programok és egyéb sportok oktatás.

Sporttudományi egyre nagyobb területen, és a nemzetközi lehetőségek tanulmány áll rendelkezésre a különböző egyetemeken. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Sport és testmozgás tanulmányok
Szakirányok
  • Sport és testmozgás tanulmányok (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum