Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 71 Mesterdiplomák ban ben Statisztika 2023

71 Mester Programok ban ben Statisztika 2023

Áttekintés

A főiskolai végzettség megszerzése után sok diák érdeklődik a következő lépés megtételében az oktatásban. A mester olyan posztgraduális program, amely általában 1-3 évig tart. A tanfolyam inkább egy karriertevékenység egyik aspektusára koncentrál, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy szakmájukba szakosodjanak.

Mi a statisztika mester? Ennek a fokozatnak a középpontjában általában a statisztikák mély és széles elméleti megértése, de a gyakorlati alkalmazásokra fektetett hangsúly. A mai társadalomban alkalmazott matematikai tudományok módszerei változatosak, és az új területek tovább fejlődnek. Az ilyen típusú programban részt vevő hallgatók tanulmányozhatják az adatgyűjtési módszereket, a kockázati számításokat, a környezeti és térbeli statisztikákat, az algoritmikus alkalmazásokat és a matematikai elméleteket és módszereket.

A fejlettségű egyének fel vannak szerelve a tudás és a tapasztalat, hogy sikeres legyen számos karrier területén a nemzetközi munkaerőpiacon. Beiratkozhatnak Ph.D.-re is. programot, amely megnyitja az utat az oktatásban és a kutatásban.

A mesterképzés költsége nagymértékben változik a rendelkezésre álló programok széles körének köszönhetően. Egyes intézmények kutatási projekteket, téziseket vagy szakmai gyakorlatokat igényelnek, amelyek befolyásolják a tanfolyam hosszát. Az egyetem helye is befolyásolja a költségeket. A díjak, a tandíj és a beiratkozási költségek eltérnek.

A statisztikusokat igénylő szakmák száma túl sok ahhoz, hogy felsorolhassák ezt a készség széles körű igényét, de a mezők közé tartozik az orvosi, a biztosítási, a pénzügyi, a politikai és az ipari, hogy csak néhányat említsünk. A diplomások segítséget nyújthatnak a vállalatoknak a technikai döntéshozatali folyamatokhoz, statisztikai ismereteket nyújtanak a vállalati műveletekhez vagy értékelhetik a lehetséges csalási eseteket. A bankok, a piackutató cégek és a gyógyszergyártók aktívan felveszik a statisztikusokat, sok diák pedig a diploma megszerzése előtt hivatásos pozíciókat tölt be.

Az egyetemek világszerte statisztikákat kínálnak mesterképzésben, és gyakran elérhetőek online azok számára, akik nem tudják áttelepíteni vagy napi rutinokat beállítani, hogy teljes munkaidőben részt vehessenek az osztályteremben. Ahhoz, hogy megtalálja az oktatási igényeket kielégítő intézményt, keresse meg az Ön programját, és keresse fel közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Statisztika
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (71)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum