Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 70 Mesterdiplomák ban ben Stratégiai marketing 2024

70 Mester Programok ban ben Stratégiai marketing 2024

Áttekintés

Megszerezte a Master in Strategic Marketing ideális választás azok számára, akik szeretnék, hogy növeljék a tanulmányi adatait, felkészülni egy bejegyzést szerepet marketing, vagy haladást a marketing karrierjét, hogy a következő szintre. Diákok megszerezte a diplomát stratégiai marketing megtanulják felismerni és értékelni a döntéseket, amelyek a szervezetnek szembesülnie létrehozó piaci pozíciójukat, és elsősorban az eszközök és technikák végrehajtásához szükséges meglévő marketing stratégia.

Mi a Mester Stratégiai Marketing? Ebben a programban, hangsúlyt helyeznek a jelenlegi egyetemi trendek a marketing és a legfontosabb stratégiai kérdések vezetők szembesülnek naponta. A folyamatos fejlesztése kritikus gondolkodás és elemzés minősíti diplomások, hogy megbízható stratégiai marketing döntések vezető beosztású.

A kurzusok kedvező azok számára, akik, amelyek javítják a karrier, és tanulj a magasabb iskolai végzettségűek. A tanfolyamok változhat, de leginkább már csak a marketing kommunikáció, az etika, és a döntéshozatalban.Core tanfolyamok is stratégiai menedzsment, export marketing és értékesítési technikák.

Intézmények az egész világon, és szerte az országban változó költségek tanulmányaikat. Akit érdekel a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot egyes intézmények mintegy a tandíj és a regisztrációs költségek.

Befejezése után a program, és a kereső mester 's diplomát, magánszemélyek is munkát találni sokféle pályára. Az egyik ilyen terület a termék kezelése. A végzős tud működni, mint a marketing igazgatója. Ebben a helyzetben, az egyének felelősek felvázolja, termelő, és a végrehajtó marketing stratégiák, kommunikációs és PR tevékenység. Diplomások is működnek a piackutatás vezetők, ahol ők felelősek tervezése, koordinálása, és a kezelő piackutatási projekt új termék tesztelése és értékelése a fogyasztói preferenciákat.

Érdekel diákok elkezdi szedni néhány szükséges következő lépéseket elérése felsőfokú stratégiai marketing. A kiterjedt adatbázis kiváló hely a diákok kezdik felfedezni a lehetőségeket, mind oktatási és földrajzilag. Nincs ok arra, hogy tartsa meg az oktatás tartásba többé. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
  • Stratégiai marketing
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (70)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum