Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Mesterdiplomák ban ben Stylist 2023

8 Mester Programok ban ben Stylist 2023

Áttekintés

Ha van egy szem a divat és egyfajta üzleti, majd a Mester Styling lehet egészen a sikátorban. Épület le egy egyetemi diplomát a divat vagy a művészetek, ezen a tanulmányi program segíthet elindítani diplomások a sikeres karrier a divat vezető vállalatai vagy film és a televízió.

Mi a Mester Styling? Ez egy tanulmányi program, amely nem csak összpontosít tervezésére és lenyűgöző ruha, hanem a menedzsment és marketing szempontból fut a divatszakmában. Tanulmányok gyakran járnak vizsgálata divat a kultúra, a művészet és a divat története, és a munka a divatcégek a koncepció tervezési és vizuális stratégiát. Számos program is szükséges egyfajta mester projekt felügyelete alatt egy mentor vagy vállalat érettségi előtt. A program általában két évig tart.

Számos előnyei, hogy megszerezte a mester fokozatot stílus.Az ilyen programok, hogy diplomások egy éles szem a tendenciák azonosításában, és még kezdő saját. Divat fontos része a reklám, színház, a televízió és a film, amelyek mindegyike biztosítja a hallgatókat a sikeres karrier.

A költségek megszerezte a Master in Styling függően változnak, ahol a diák tervezi a tanulás és a hossza a programot. Diákok is szükség lehet vásárolni szoftver és anyagok osztályok és projektek, amelyek növelhetik a végső árat. Kutatás a programot is, hogy mennyi lesz a végén kerül Önnek.

Hallgatókat a mester fokozatot styling általában menni dolgozni a divat menedzsment. Ezek gyakran csatlakoznak designer társaságok, vagy akár indítson fogva saját márkájú ruhát. További karrier lehetőségek közé pozíciók divatlapok, a szociális kereskedelem, blogok, és még a termelés pozíciók reklámügynökségek, filmek és televíziós.

A leendő hallgatók képesek lehetnek töltse ki az online alkalmazások és még teljes néhány online kurzusok, bár bizonyos projektek egyelőre be kell fejezni az egyetemen, és személyesen. További információért keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Divat
 • Stylist
Szakirányok
 • Divat (8)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek