Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 150 Mesterdiplomák ban ben Számítástechnikai mérnök 2023

150 Mester Programok ban ben Számítástechnikai mérnök 2023

Áttekintés

Computer Engineering egyesíti a tudományágak Villamosmérnöki és Informatikai Kar, hogy új számítógépes rendszerek. Mester Computer Engineering diplomások egyesítik, hogy megértsék a számítógépes hardver és szoftver, hogy új számítógép-komponensek vagy javítani a meglévő tervek. Ajánlott az egyetemek és felsőoktatási intézmények a világ minden tájáról, Master of Computer Engineering programok előkészítése diplomások nagyra értékelik, jövedelmező karriert a tervezés, a fejlesztés, a kutatás és tesztelése számítógépes hardver és szoftver.

Master of Computer Engineering a diákok a lehetőséget, hogy szakosodnak az egyes speciális területeken a fegyelem, az egészségügyi rendszerek a Robotics, vezeték nélküli hálózatok az integrált áramkörök és még sok más. A pályázóknak a Master of Computer Engineering program kell tartani a Bachelor 's diplomát egy kapcsolódó téma.Ajánlott a különböző tanulmányi módok, Master of Engineering számítógépes programok venni részmunkaidőben, teljes munkaidőben, online vagy távoktatás. Jellemzően tartó mintegy két éve, Master of Computer Engineering programok gyakran csúcspontja a dolgozat projekt, ahol a diákok teljes egyéni vagy csoportos projekt, hogy javítsák a mélyreható, műszaki megértése egy adott területen a számítógépes tervezés.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan lehet alkalmazni, hogy a Master of Computer Engineering program Azerbajdzsánban, Kínában, Észtország, Hollandia, Törökország, az Egyesült Államok, illetve számos más országban szerte a világon, lapozzunk lefelé, és kattintson a tovább ma!

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Számítástechnikai tudomány
  • Számítástechnikai mérnök
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (150)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum