Keystone logo

19 Mester Programok ban ben Technológiai tanulmányok Számítástechnikai tudomány Számítógépes hálózatépítés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Számítástechnikai tudomány
  • Számítógépes hálózatépítés
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (19)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Technológiai tanulmányok Számítástechnikai tudomány Számítógépes hálózatépítés

Oly sok ember dolgozik a számítógépek ma. Egy háztartás rendelkezik számítógéppel, a mobil eszközök, nyomtatók, és még televíziók kapcsolódik az otthoni hálózaton. A felhasználók megértsék a hatalom a hálózatépítés, valamint a potenciális összetettsége beállítások. Néhány ilyen felhasználók beiratkozik a Master in Computer Networking programot annak érdekében, hogy a hitelesítő adatok szükségesek, hogy jogosultak legyenek a karrier a hálózat üzemeltetése és támogatása.

Mi a Master in Computer Networking? Ez egy felsőfokú, amely túlmutat az információs technológiai (IT) tanult készségek részeként alapképzésben. Ez magában foglalja a fejlett hálózati tervezés és a végrehajtás kapcsolat karbantartása, valamint modern biztonsági kérdéseket. Ez lehetővé teszi a diplomások tervezni, rugalmas és skálázható rendszerek a vállalkozás vagy szervezet szinte bármilyen méretben.

Között az informatikai szakemberek, mester diplomások számítógépes hálózatok közül a legjobban fizetett és a legnagyobb igény.A növekvő használata a hálózati világ piacain létrehoz egy folyamatos növekedése számos hálózati szakemberek szükség az iparban.

Költségeit a számítógépes hálózatok mester program tág határok között változhat az oktatási intézmény. Eltekintve azonban a laptop, a legtöbb költségek viselheti kizárólag a tandíjat. A számítógépes hálózati program általában tart több éve.

Sok diplomás dolgozik az informatikai részlegek a nagyvállalatok. Új diplomások gyakran kezdődik egy intenzív tanulási programba az adott hardver és szoftver a vállalat. Aztán élesíteni tudásukat a rend hibakeresés feladatokat, gyakran várnak a hívás foglalkozni hálózati hibák. Fűszeres diplomások vesznek részt rendszer specifikáció, az integráció, és a terjeszkedés. Ők alakítják ki a hardver és válassza ki a szoftvert a cég rendszerek. A modern cloud környezetben, sok munka tehermentesíti az IT erőforrások rá a távoli szervereken.Néhányan még dolgozni adatközpontok, amely cloud forrásokat másoknak.

Az érdeklődők a Master in Computer Networking talál kiváló oktatási intézmények a világ minden tájáról. Ez a program különösen alkalmas azok számára, akik távoli helyeken, akik inkább egy online tanfolyam. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.