Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Mesterdiplomák ban ben Szórakoztatóipar 2023

8 Mester Programok ban ben Szórakoztatóipar 2023

Áttekintés

A mester fokozat jellemzően jelentkeznek a diákok előre nyújtva a szakértői szintű készségek alkalmazása a választott karrier területén. Ez a fejlett fok rendszerint egy-három év alatt fejezik be, és a további szakértelem szerzett a program általában nyit több munkalehetőséget és pozíciók nagyobb hatóság.

Mi az a Master in Business Entertainment? Az ilyen mértékű tanítja a kereskedelmi oldalát tömegmédia és a szórakozás. A diákok általában megtanulják, hogyan kell azonosítani szórakoztató trendek és hogyan kell tervezni nagyobb produkciók a határidők betartása. A hallgatók is általában együtt dolgoznak csapatok fesztiválok és vásárok. Tanulás, hogyan kell fejleszteni a szilárd üzleti terv általában egy kulcsfontosságú eleme a tanfolyam. A finomságot előkészítése diplomások lesz a menedzser olyan területeken, mint a film, a televízió, szórakoztató rendezvények és a zene.

Diákok, akik folytatni Master Entertainment Business lehetősége van arra, hogy megtanulják a titkait létrehozásának sikeres üzlet. A diákok gyakran képesek építeni létfontosságú hálózati lehetőségeket szórakoztatóipar menedzserek és vezetők, lehetővé téve a tanuló számára fontos feladat vezet, miközben a tanulás kritikus kommunikációs készség.

Az ára az ilyen típusú fokos széles határok között változhat attól függően, ahol az iskola található, hogyan tekintélyes a program vagy iskola, és egyéb tényezők. Ez mindig bölcs, hogy a kutatási költségek és finanszírozási alkalmazása előtt.

A Master in Business Entertainment, diplomások általában nagy az igény a termelés és kommunikációs osztályával, és ők is elért egy általános igazgató pozícióját. Gyakran előfordul, hogy a diplomások használni tudásukat és hálózatok fejlesztése saját cég használ az üzleti vállalkozások fogyasztókkal vagy üzleti üzleti modell.Becoming a tehetségkutató ügynök hatású, ének vagy akár profi sport csillagok is életképes sugárút sokan befejezni ezt a programot.

A szórakoztató iparnak az emberek, akik szenvedélyesen, de szervezett. Ha érdekli a felsőfokú ezen a területen, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzlet
  • Szórakoztatóipar
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum