Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Szabadidős tanulmányok 2023

4 Mester Programok ban ben Szabadidős tanulmányok 2023

Áttekintés

Posztgraduális diplomások a diákok számára, akik folytatni kívánják tanulmányaikat a felsőoktatásban. A legtöbb mesterképzés általában legalább egyéves teljes munkaidős tanulmányt igényel, és akár négy évig is eltarthat. A legtöbb program esetében 32-60 óra hitel szükséges.

Mi a mester a Szabadidő tanulmányok terén? Ez a mesterképzés a társadalomtudományok egyik ágának is nevezik, és célja, hogy felkészítse a tanulókat, hogy szabadidős terapeutákként működjenek, vagy rekreációs beállításokat végezzenek. Az alapvető követelmények részeként a hallgatók maguk is részt vehetnek a szabadidős perspektívákon, a terápiás rekreációban, a rekreáció és a sport adminisztrációjában és felügyeletében. Az alternatív kurzus lehetőségek magukban foglalhatják a rekreációs programtervezést, a terápiás rekreációs folyamatokat és kérdéseket, valamint a szabadidős és sportolási lehetőségeket. Ez a mesterképzés jellemzően olyan emberekkel rezonál, akik sok emberrel dolgoznak.

A mesterképzésben részt vevő hallgatók szabadon tanulhatnak számos értékes készséget. Megtanulhatják az analitikus és problémamegoldó készségeket, valamint az alkalmazkodóképességet. Ez segíthet a hallgatóknak mind személyes, mind szakmai életükben.

A szabadidős mesterképzést számos egyetem kínálja, és a program követelményei változóak. Számos tényező befolyásolhatja a költségek mértékét, beleértve az iskola helyét, a program hossza és a kiválasztott kurzusok. Lépjen kapcsolatba a leendő iskolákkal a beiratkozási díjak részletesebb lebontása érdekében.

A diploma megszerzése után a diákok karrierlehetőségeket élvezhetnek vezetői és vezetői pozíciókban számos ügynökségben, például nonprofitban, katonai bázisokban, üdülőhelyeken, sportlétesítményekben, iskolákban és szabadidős rekreációs központokban. A munkalehetőségek gyakran arra kötelezik a leendő személyeket, hogy erős vezetői készséggel rendelkezzenek, képesek motiválni másokat, és kreatívak, keményen dolgozóak és egészségesek legyenek. A diplomások úgy érzik magukat, mint edzők, fitneszközpont vezetők, parkrendelők vagy vidámparkok vezetői.

Sok egyetem kínál szabadidős mesterképzést online. Természetesen a hallgatók mindig egyetemi kampuszban is folytathatják tanulmányaikat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Turizmus
  • Szabadidős tanulmányok
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum