Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 11 Mesterdiplomák ban ben Szellemi Tulajdonjogi LLM 2024

11 Mester Programok ban ben Szellemi Tulajdonjogi LLM 2024

Áttekintés

A Master of Law biztosít szakosított oktatást azok számára, jogi diplomások, akár szakmai vagy egyetemi, vagy a kapcsolódó területeken. Egyes vállalatok és cégek előírják, hogy ezt a fokozatot be kell vonni a jogi gyakorlatba.

Mi a mester a szellemi tulajdonra vonatkozó törvényekben? A jogi és üzleti tanulmányok keverednek ahhoz, hogy a hallgatók jól ismerjék mind a hazai, mind a nemzetközi tulajdonjogot, valamint a mai piacokat. Ismerje meg a kereskedelmi titkok, a szerzői jog, a szabadalmak és a védjegyek részleteit ezzel a rendkívül szakosodott diplomával. Az egyre növekvő technológiai világ megköveteli, hogy a törvény folyamatosan alkalmazkodjon a változó tájhoz. A szellemi tulajdonra vonatkozó törvények ismerete a kibertérben csak segítheti a leendő hallgatói jogpályát.

A szellemi tulajdonjogok hallgatói élesíthetik analitikai és kutatási készségeiket, független kritikai gondolkodást és kommunikációs készségeket. Nem csak ezek segíthetik a tudósokat a jog gyakorlataikban, hanem abban, hogy képesek megismerni a jogi és üzleti kérdésekkel kapcsolatos információkat belföldön vagy nemzetközi szinten.

A legtöbb program két évet igényel a befejezéshez, bár költsége az egyetemtől függően változik. A gyors keresésnek biztosítania kell a szükséges információkat, hogy tájékozott pénzügyi és akadémiai döntést hozzon a legjobb programról minden egyes hallgató számára.

A szellemi tulajdonjogok mestere megemelheti az önéletrajzát egy versenyképes bérleti csoportban, és sok bérlakó vezető speciális jogtudományi szakembereket keres. Még azok is, akik csak általános tanácsot adnak, részesülhetnek a megszerzett tudásból, hiszen a legtöbb ügyvéd köteles a szellemi tulajdonra vonatkozó jog egy bizonyos aspektusával találkozni karrierjük során. A legáltalánosabb ügyvédet gyakran elvárják, hogy ismerje a nemzetközi tulajdonjog különböző aspektusait az üzleti ügyek kezelésében. A konkrét munkakörök közé tartozik a szellemi tulajdon ügyvédje és a szabadalmi ügyvivő.

Számos egyetem a világ minden tájáról kínál online és személyes programokat, amelyek a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályokra összpontosítanak. A következő lépésekben keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Szellemi Tulajdonjogi LLM
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum