Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 11 Mesterdiplomák ban ben Szociális történelem 2024

11 Mester Programok ban ben Szociális történelem 2024

Áttekintés

Olyan diákok számára, akik szeretnék bővíteni szakértelmüket a választott területen, és több tekintélyes karrierlehetőségre is jogosultak, a mesterfokozat megszerzése lehet a válasz. Ez a fajta végzettség olyan diákok számára érhető el, akiknek főiskolai végzettsége van.

Mi a mester a társadalomtörténetben? Ez a fajta végzettség a diákok számára a különféle társadalmak szakértői tudását és a köztük lévő kulturális különbségeket jelenti. A tanfolyamok különböző vallásokra, társadalmi elvárásokra vagy kulturális szokásokra vonatkozhatnak. Mindegyik osztályt jellemzően a kortárs társadalmak mélyreható feltárására tervezték, és segítenek a tanulóknak a kulturális sokszínűség megértésében és elismerésében. A társadalmi történelem határozott megértése segíthet a hallgatóknak a jelenlegi társadalmi kérdések jobb megértésében.

A társadalomtörténelem fokozata segíthet a hallgatóknak olyan készségek elsajátításában, amelyek a jövőben nagyobb fizetésért járó munkahelyeket eredményezhetnek. A diákok olyan nagy analitikai készségeket fejleszthetnek ki, amelyek segíthetik pályafutásukat, és olyan alapvető problémamegoldó és kommunikációs képességeket fejleszthetnek ki, amelyek hasznosak az életben.

Egy-három évig bárhová tehet, hogy mesterképzésben részesüljön a társadalomtörténetben. A költségek iskolától az iskoláig terjednek. A program időtartama és elhelyezkedése befolyásolhatja az árat, ezért a legmegfelelőbb az egyetemek pontos becslése.

A társadalomtörténeti végzettséggel rendelkezők számos területen képesek lesznek munkát találni. Számos diák úgy döntött, hogy tanárgá válik, míg mások kutatói munkát preferálnak. Néhányan úgy döntenek, hogy karrierjüket történészekként, könyvtárban vagy múzeumban folytatják. Néhány diák kormányzati tisztviselőként dolgozik, míg mások humanitárius csoportokkal dolgoznak. Még a karrier a politikában vagy az újságírói munkában is lehet sok diák számára.

Annak érdekében, hogy a diákok világszerte hozzáférjenek a mester programjaihoz, sok egyetem elkezdte kínálni az online osztályokat és az egyetemeket. Az online osztályok nagyobb rugalmasságot biztosítanak a diákoknak a menetrendjükhöz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Történelem
  • Szociális történelem
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum