Keystone logo

148 Mester Programok ban ben Technológiai tanulmányok Számítástechnikai tudomány Szoftverfejlesztés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Számítástechnikai tudomány
  • Szoftverfejlesztés
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (148)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Technológiai tanulmányok Számítástechnikai tudomány Szoftverfejlesztés

Sok diák, aki úgy dönt, hogy folytatja a mester fokozatot dönt, hogy tárja tanfolyam koncentrál számítástechnika. Aki olyan fejlett oklevelet ad versenyképességét ezen a rendkívül igényes területen.

&nbsp

Mi a Master in Software Engineering? A Master in Software Engineering felvértezi a hallgatók alapvető ismereteket, mint például az új technológiák versenyezni a globális környezetben. A résztvevők azt is megtudjuk, az alapvető építőkövei a szoftverfejlesztés; ez magában univerzális témákat megható minden szegmensében a társadalom, az innovációnak és a változás az orvostudományban, védelmi és repülési. Diákok válasszon beállításokat az ezekhez tartozó képzések, amelyek megfelelnek az érdekeiket, beleértve a szoftverek elemzése, a rendszer ellenőrzését, design és az építészet, és az adatok tárolása és visszakeresése.

&nbsp

Sok oka van annak, miért diákok dönt, hogy folytatja a Master in Software Engineering.Például a program megtanítja a különböző fogalmakat, mint szoftver projekt menedzsment és az ember-számítógép interakció. Továbbá, felsőfokú ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy előre gyorsan a változó környezetben a szoftverfejlesztés.

&nbsp

Az ára ingadozik attól függően, hogy az intézmény, és a tanfolyam általában tart egy-három év. Szükséges, hogy a leendő hallgatók a kutatás az iskola alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a program által kínált illik a várható célokat.

&nbsp

Egyének, akik keresnek a mester fokozatot találják magukat nagy az igény a számos pozíciót, mint az adatbázis elemző, hálózati rendszergazda vagy a szoftver alkalmazások mérnök. Ezek a foglalkoztatási lehetőségek egyre versenyképesebb. A hallgatók dolgozzon ki egy erősebb szoftverfejlesztés alapjait a tanulás, hogyan befolyásolja a kar, a diákok és a szakemberek intenzív tanulási tapasztalatokat.

&nbsp

Lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken. Online programok kiváló választás élő diákok területen a világ korlátozottan férnek hozzá a létesítmény. Internet-alapú lehetőségeket is gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.