Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 36 Mesterdiplomák ban ben Társadalmi fenntarthatósági tanulmányok 2024

36 Mester Programok ban ben Társadalmi fenntarthatósági tanulmányok 2024

Áttekintés

Ha mélyebbre megy a tantárgyban, akkor mesterfokozatot folytathatsz, miután elnyerte az agglegényedet. Ez a diplomás végzettség általában két évet vesz igénybe a befejezéshez, és olyan fejlett témákat tartalmaz, amelyeknek gyakran önállóan kell tanulniuk.

Szóval, mi a mester a társadalmi fenntarthatósági tanulmányok terén? A fenntarthatóság arra utal, hogy mennyi ideig tarthat valami, és a társadalmi fenntarthatósági tanulmányok megvizsgálják, mennyi idő tarthat egy növekvő népességben. Ez magában foglalja az olyan dolgokat, mint az orvostudomány, az élelmiszer és az élhető területek. Az éghajlatváltozásról, a földgazdálkodásról és az energiafogyasztásról többet tud megtudni. Ahhoz, hogy felkészülhessen erre a mértékre, vegye fontolóra egy üzleti, mérnöki vagy társadalmi struktúrák elvégzését.

A fenntarthatósági programon belül néhány olyan készség, amelyet megtanulhat, deduktív érvelés, irányítás és döntéshozatal. Jó érvelési készséggel optimalizálhatja a mindennapi életet, míg az irányítási és döntési készségek segítenek előmozdítani a pozitív változást egy csoportos környezetben.

A mesterképzés költsége sok dologtól függ, beleértve azt is, hogy hány tanfolyamot tehet online és ahol a kiválasztott iskola található. Fontos továbbá, hogy megtudja milyen típusú könyvköltségeket és regisztrációs díjakat fizet. Amint véglegesíted a költségvetését, ellenőrizd, hogy van-e fizetés és egyéb pénzügyi támogatás.

Azok a munkáltatók, akik szociális fenntarthatósági végzettséggel rendelkező diplomásokat vesznek fel, magukban foglalják a kormányzati szerveket, a környezetvédelmi csoportokat és az energiatermelőket. Ezek a munkáltatók olyan embert akarnak, aki megérti, hogyan lehet az erőforrásokat legjobban kezelni a növekvő emberi populációkban. Az energiarendszerekkel kapcsolatos ismereteid is alkalmazhatók szabályozói minőségben. A munkakeresés bővítéséhez tekintse meg a vállalati fenntarthatóságot és a technológiai szektort.

A globális fenntarthatósággal kapcsolatos aggályok miatt több iskola kínálja ezt a szakot, mint valaha. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Társadalmi fenntarthatósági tanulmányok
Szakirányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok (36)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum