Keystone logo

39 Mester Programok ban ben Jogi tanulmányok Irányelv Társadalompolitika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Jogi tanulmányok
  • Irányelv
  • Társadalompolitika
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (39)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Jogi tanulmányok Irányelv Társadalompolitika

Miután megkapta az egyetemi diploma, mint egy főiskolai diploma, sokan úgy döntenek, hogy továbbtanuljanak egy posztgraduális programon való részvétellel. Ezek a programok, amelyek rendszerint 1-3 év alatt tartanak, teljesek, ha a hallgató elegendő kreditet szerzett ahhoz, hogy megkapja a mesterképzést.

Mi a mester a szociálpolitikában? Ez a fokozat előnyös azok számára, akik segíteni akarnak a hátrányos helyzetű csoportok, például a kisebbségek vagy az idősek számára. A diákok megtanulják az ilyen csoportokban élő embereket érintő mentális, érzelmi, fizikai és külső kérdéseket. Tipikus tanfolyamok magukban foglalják az egyének tanítását a társadalmi-jogi fejleményekről, a mentális egészségügyi kérdésekről, a fejlett kutatási módszerekről, valamint a szociális munka és a közösségi gondozás tendenciáiról és fejlődéséről. A hallgatók oktatásban részesülnek a szegénységről, a statisztikai elemzésről, a menekültekről, a testi egészségről stb. Lehet, hogy a szakterületeikre összpontosít, ha kedvelik.

A szociálpolitika fokozatot szerzett hallgatók gyakran minőségi és mennyiségi készségeket szereznek. Megtanulhatják a közösségek problémáinak elemzését, és megoldást találhatnak rájuk. Azok az egyéb készségek, melyeket az egyének előreláthatnak, magukban foglalják az információs technológiát, az irányítást és a pszichológiát A hallgatók rájönhetnek, hogy ezekkel a képességekkel gyorsabban tudnak feljebb lépni a vállalati létrán, mint néhány társaik.

Minden egyes ország és az egyes tanulók intézményei másképpen terhelik a gyermekpszichológia fokozatos megszerzésére. A költség attól is függ, hogy a hallgatók mennyi ideig vesznek részt a programban, és hogy jogosultak-e ösztöndíjra vagy támogatásra.

A karrierek széles köre olyan emberek számára áll rendelkezésre, akiknek mestere van a szociálpolitikában. A politikában a diplomások politikai tudósokként dolgozhatnak. A menedzsment munkák felügyeleti közösségi szervezetek vagy szociális szolgáltatási programok formájában érhetők el. Egyes diplomások tovább tanulhatnak középiskolákban, fõiskolákban vagy fõiskolákban szerte a világon. A kormányzati szervezetek tanácsadókat is bérelnek a világügyek elemzésére és más országokba való utazásra.

A szociálpolitika tanfolyama különböző oktatási intézményekben elérhető a világ minden táján és online. A diákok nagyobb rugalmasabb ütemtervet vehetnek figyelembe az online tanulásban. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.