Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 64 Mesterdiplomák ban ben Társadalomtudomány 2023/2024

64 Mester Programok ban ben Társadalomtudomány 2023/2024

Áttekintés

Sok belépő szintű munkahelyek ma igénylő diplomát minimális, egy profi mester fokozatot bizonyítani tudja, hogy nagyon hasznos. Akár a frissen végzett egyetemista iskolai vagy szeretnének előbbre belül a választott szakterületen, szakmai mester fokozatot adhat csak a szélén van szüksége, hogy a változó munkaerőpiacon.

Vannak olyanok is csoda, "Mi a Professional Master in Social Science?" Ez egy szak, amely oktatja az egyének a jelenlegi koncepciók és politikák a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok és készíti fel kell alkalmazni az olyan fogalmak, az üzleti világ, a hazai és külföldi . Befejezése után a program, diplomások képesek alkalmazni a társadalmi fogalmak sikeresen erőfeszítések történtek cég kapcsolatában a szociális kérdések.

Egy ilyen szak a diákok nem csak megtanulják a fogalmak foglalkozó koncentrációja, de ők is kapnak kulcsfontosságú üzleti tudást és tapasztalatot.Ezeket a szempontokat is alkalmazni lehet számos különböző forgatókönyvek, megnyitja a lehetőséget a diplomások, hogy folytassa a számos különböző karrierje.

Az ára mértékben változik, iskoláról iskolára. Különböző tényezők, mint például a helyét az iskola, az átlagos részvételi költségek az adott intézmény, valamint attól, hogy tanulmányozza személyesen vagy online mind szerepet játszanak ár meghatározásának.

A Professional Master in Social Science készíti fel, hogy az Excel pozíciók foglalkozik a társadalomtudományok, beleértve a kormányzati szerepek, nonprofit szervezetek és szakmai vállalkozások. Egyének ilyen képzést is dönthet úgy, hogy ág ki más területeken, mint például a vendéglátás és a munkahelyek, ahol foglalkoznak szorosan együttműködik az ügyfél kapcsolatok. Vannak olyanok is dönthet, hogy megy az üzleti maguknak, és lesz egy tanácsadót, illetve a vállalkozó számára a különböző fent említett vállalatok.

Miután kiválasztotta a mértéke fontos, hogy válassza ki a legjobb iskola a konkrét helyzetnek. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Szociológia
  • Társadalomtudomány
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (64)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum