Keystone logo

64 Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Szociológia
  • Társadalomtudomány
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (64)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány

Sok belépő szintű munkahelyek ma igénylő diplomát minimális, egy profi mester fokozatot bizonyítani tudja, hogy nagyon hasznos. Akár a frissen végzett egyetemista iskolai vagy szeretnének előbbre belül a választott szakterületen, szakmai mester fokozatot adhat csak a szélén van szüksége, hogy a változó munkaerőpiacon.

Vannak olyanok is csoda, "Mi a Professional Master in Social Science?" Ez egy szak, amely oktatja az egyének a jelenlegi koncepciók és politikák a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok és készíti fel kell alkalmazni az olyan fogalmak, az üzleti világ, a hazai és külföldi . Befejezése után a program, diplomások képesek alkalmazni a társadalmi fogalmak sikeresen erőfeszítések történtek cég kapcsolatában a szociális kérdések.

Egy ilyen szak a diákok nem csak megtanulják a fogalmak foglalkozó koncentrációja, de ők is kapnak kulcsfontosságú üzleti tudást és tapasztalatot.Ezeket a szempontokat is alkalmazni lehet számos különböző forgatókönyvek, megnyitja a lehetőséget a diplomások, hogy folytassa a számos különböző karrierje.

Az ára mértékben változik, iskoláról iskolára. Különböző tényezők, mint például a helyét az iskola, az átlagos részvételi költségek az adott intézmény, valamint attól, hogy tanulmányozza személyesen vagy online mind szerepet játszanak ár meghatározásának.

A Professional Master in Social Science készíti fel, hogy az Excel pozíciók foglalkozik a társadalomtudományok, beleértve a kormányzati szerepek, nonprofit szervezetek és szakmai vállalkozások. Egyének ilyen képzést is dönthet úgy, hogy ág ki más területeken, mint például a vendéglátás és a munkahelyek, ahol foglalkoznak szorosan együttműködik az ügyfél kapcsolatok. Vannak olyanok is dönthet, hogy megy az üzleti maguknak, és lesz egy tanácsadót, illetve a vállalkozó számára a különböző fent említett vállalatok.

Miután kiválasztotta a mértéke fontos, hogy válassza ki a legjobb iskola a konkrét helyzetnek. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.