Keystone logo

32 Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Villamosmérnök Távközlési mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Villamosmérnök
  • Távközlési mérnök
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (32)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Villamosmérnök Távközlési mérnök

A hallgatók gyakran folytatnak osztályokat a mester szintjén befejezése után a főiskolai tanulmányok egy kapcsolódó területen. A programok általában 2-5 évig tartanak, elsősorban a beiratkozási státusz függvényében.

Mi a mester a távközlési mérnöki képzésben? Ez a fajta program gyakran az elektrotechnika általános tanulmányának folytatásaként készül. Mint számos más mesterfokozatú program is az alkalmazott tudományok és a kapcsolódó területek terén, a távközlési és hálózatépítő tantervek viszonylag összpontosulnak. Ezek tehát jellemzően rövidebbek az átlagos mesterképzésnél, és legalább egy évet veszítenek el egyes intézményeknél. A hallgatóknak olyan tárgyakat kell vizsgálniuk, mint a műholdas kommunikáció, az optikai hálózat, a könnyű hullámrendszerek, a jelkezelés és a hálózati tervezés.

A diákok általában telekommunikációs tervezési és mérnöki programot végeznek, fokozott technikai készséggel és elméleti megértéssel, ami gyakran jobb problémamegoldó készségeket eredményez. Mester diplomások is szerezni üzleti akenciát előmozdítása a pályafutását. A megbízható tanácsadók és motivált társaik hálózata egy program során egyaránt előfordulhat a hallgatók utáni tudományos tevékenységében.

A műszaki program költségei jellemzően több tényezőre épülnek. Mint ilyen, a költségek jelentősen eltérnek az egyik programtól a másikig; a hallgatók jól megtehetik, hogy az alkalmazásuk előtt általános becslést kapjanak minden intézménytől.

Ezek a programok általában úgy értendők, hogy felkészítik az érett jelölteket kutatási, vezetési vagy oktatási pozíciókat a távközlési fejlesztés területén. Egy hálózati mérnök például kezelheti egy olyan berendezést üzemeltető csapatot, amely egy adattároló vállalkozásban, vezetékes központban vagy hasonló létesítményben működik. A hálózati és kommunikációs specialitással rendelkező villamosmérnökök részt vehetnek az új anyagok és technológiák átviteli potenciáljának kutatásában. A vállalkozó mérnökök bevonhatják magukat az induló közösségbe, ahol tudnák használni a kommunikációs tech ismereteiket, hogy olyan hálózati megoldásokat fejlesszenek ki a feltörekvő iparágak számára, mint például az űrutazás, az önjáró autók és a mesterséges intelligencia.

Számos olyan hely van, ahol a távközlési mérnöki diplomát szerezhet. Egyes programok részei akár online is elérhetők. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.