Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 Mesterdiplomák ban ben Területirányítás 2024

17 Mester Programok ban ben Területirányítás 2024

Áttekintés

A növekvő tudás a legfontosabb, hogy a karrier siker, ezért sok diák dönt, hogy folytatja a Master in Spatial Science. A kutatási terület lehetővé teszi a hallgatók, hogy haladjanak megértéséhez a térbeli kapcsolatok útján haladó tanfolyam és egyben útmutatást, hogyan kell alkalmazni az olyan fogalmak, hogy a világ nagy.

&nbsp

Mi a Master in Spatial Science? Ez a program alapjait a területrendezés során számos különböző területeken és iparágakban. Tanulmányok jár stratégiák kidolgozása a fenntartható területi tervezés közben is folytató hallgatók a menedzsment a lakókörnyezetet. Osztályok kitérnek a jelenlegi technológia területén alkalmazható, amely magában térképszoftver, és egyéb földrajzi információs rendszerek.

&nbsp

A diákok aggódnak a környezeti kérdések talál a diplomaszerzés térbeli tudomány egyedülálló, eleget vállalkozás.Ez a tudásbázis is alkalmazható számos különböző iparágak munka helyek a világ minden tájáról, így a diákok a rugalmasságot, hogy munkát keressen, ahol csak jónak látják.

&nbsp

Tandíj ár változhat iskolánként, ami miatt 's fontos, hallgatók számára, hogy egy adott intézmény megfelel a meglévő igényeket. Ez megvalósítható alapos kutató a potenciális iskolai mielőtt a végső döntést.

&nbsp

A diákok keres egy kifizetődő és kielégítő karrier, diplomát térbeli tudomány kínál különféle gazdagításának foglalkoztatási lehetőségeket. Térbeli diplomával lehet biztosítani pozíciók földmérési, infrastruktúra tervezés, kutatási és bányászati, és a térképészet. Rendelkezôk mint fok lehet választani, hogy dolgozzon ki egy konkrét cég vagy elhelyezkedni tanácsadóként a különböző szervezetek és projektek.Karrier lehetőségek kiterjednek a köz- és a magánszektor, valamint az oktatási szerepet a tudományos élet.

&nbsp

Hála az online tanfolyam által rendelkezésre bocsátott számos oktatási intézmény, a diákok a világ minden tájáról hozzáférhet a szükséges források biztosítása a karrier csak jobb nekik. Ez különösen fontos azok számára, képtelen rendszeresen részt osztályok, valamint bárki, keresek egy rugalmasabb iskolai menetrend. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Földrajztudományok
  • Területirányítás
Szakirányok
  • Természettudományok (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum