Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 7 Mesterdiplomák ban ben Történelmi kutatási módszerek 2024

7 Mester Programok ban ben Történelmi kutatási módszerek 2024

Áttekintés

A diákok általában mesterképzésben részesülnek, miután befejezték a speciális tanórák sorozatát. A mesterképzések posztgraduális fokozatok és gyakran doktori programok előfeltételei.

Mi a mester a történeti kutatás módszertanában? Ez a fajta képzési program célja, hogy fejlessze a hallgatók kutatási készségeit és megértését kutatási tervezés. A programok jellemzően olyan történelmi tárgyak széles skáláját fedik le, amelyeket a diákok kutatások révén vizsgálnak, például a gyarmati hódítás és a társadalmi változás, a kormány és a politika, a rabszolgaság, a kultúra és a társadalom, valamint a nemi szempontokról szóló történelmi perspektívák. A programokat gyakran úgy alakítják ki, hogy lehetővé tegyék a diákok számára, hogy szakosodjanak egy konkrét kutatási területre, mint például Afrika, Ázsia és Közel-Kelet. Gyakran fejezik ki az értekezést. Számos program akár két éven belül is elvégezhető.

Azok a diplomások, akik mestereket szereznek a történeti kutatási módszertanokban, olyan elmélyült szellemi kíváncsiságot fejleszthetnek ki, amelyet bármely jövőbeni karrier- vagy tudományos vállalkozásban felhasználhatnak. A hallgatók kifogástalan kritikai gondolkodást és szervezési készségeket is fejleszthetnek, amelyek javítják a kutatási projekt életképességét.

Számos tényező járulhat hozzá a mesterképzési programba való felvétel költségeihez, például a program időtartamához és az intézményi díjakhoz. Ha közvetlenül kapcsolatba lépnek az egyes iskolákkal, gyakran a legjobb módja annak, hogy feltárja a világos költségeket.

Történelmi kutatási módszertanok mesterképzése karrierlehetőséget teremthet a hagyományos akadémiai környezetben és azon kívül is. A posztgraduális munkatársak tudományos munkakörben tanárok, professzorok és osztályvezetők munkáját találhatják. A diákok is képesek lesznek pozíciók betöltésére, mint kiadók, archivisták, médiaszakemberek, marketingigazgatók, múzeumlátogatók és parkrendelők. Lényegében minden olyan szakma, amely értékeli a kutatási készségeket és a hatékony kommunikációt, alkalmas lehet azoknak, akik ezt a mesterképzést szerezték.

A Master of Historical Research Methodologies program megtalálható az egész világon egyetemeken és főiskolákon. Néhány intézmény rendelkezik online fokú lehetőségekkel is. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Történelem
  • Történelmi kutatási módszerek
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum