Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 12 Mesterdiplomák ban ben Történelmi megőrzés 2023

12 Mester Programok ban ben Történelmi megőrzés 2023

Áttekintés

A mesterképzés egy olyan tanulmányi egység, amely a hallgatók számára fokozatosan nyitott. A programot folytató hallgatók képesek arra, hogy bővítsék ismereteiket karrierjük előmozdítása vagy a doktori programok előkészítése során. A program befejezése általában 1-2 évig tart.

Mi a mester a történelmi megőrzésben? Ezek a programok alapos tanulmányt nyújtanak a történelemről, az épületek és tárgyak megőrzéséről és a természetvédelem társadalmi-gazdasági jelentőségéről. A tantárgy témái magukban foglalhatják az építészeti ellenőrzés és rehabilitáció technikai áttekintését, a fogalmi kutatásokat és a megőrzés, az európai kultúra és az örökség, valamint a városrehabilitációs törvények hatásának elemzését. A hallgatóknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a rehabilitációs beavatkozáshoz szükséges szerzett készségek alkalmazása során támaszkodjanak a társadalmi és történelmi tudás erős hátterére.

A mesterképzés elvégezheti a hallgatók sok értékes és piacképes készségek. A hatékony kutatási módszerek megtanulása, a kommunikáció és a szakértők bevonása a szakterületen, valamint a projektek tervezése és megszervezése, mind a magasabb fizető pozíciókért vagy a továbbképzésért folyó versenyben részesülhetnek.

A program elindításának költségei változhatnak az egyes intézmények helyszínétől és a tanfolyam időtartamától függően. A leendő hallgatóknak meg kell keresniük a kapcsolatot az egyes iskolákkal a költségekről és a követelményekről.

A mester a történelmi megőrzésben egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak, hogy szakembergé váljanak egy szakterületen. A diplomások számíthatnak arra, hogy megtalálják a potenciális karriereket, köztük a köz- és a magánszektorban dolgozó kutatókat, a történészeket, a konzerváló tanácsadókat, a megőrzési projektmenedzsereket, a megőrzési és tervezői tervezőket, a közösségfejlesztési igazgatóit, az archivistákat, a kurátorokat, az események koordinátorait. tanárok.

Online kurzusok, részidős programok és nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a hallgatók számára. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Építészeti tudományok
 • Történelmi megőrzés
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum