Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Mesterdiplomák ban ben Törvényszéki kémia 2024

3 Mester Programok ban ben Törvényszéki kémia 2024

Áttekintés

Egy főiskolai diploma után a mesterfokozat lehetővé teszi a tanulók számára, hogy finomítsák tanulmányaikat és készségeiket a tanulmányi területükön. A fejlett akadémiai és gyakorlati munka, valamint egy konkrétabb figyelem középpontjába beletartozik a diákok számára, amire szükségük van magasabb karrierjükhöz.

Mi az igazságügyi kémia mestere? Ez a program arra készteti a diákokat, hogy laboratóriumi módszereket használjanak a bűnügyi jelenetek kémiai elemzéssel történő vizsgálatára és rekonstrukciójára. A tipikus tanterv a hallgatók kémiai hátterére épül, és alkalmazza a bizonyítékok értékelésére, kutatási célú eszközök és laboratóriumi eszközök használatával. A diákok olyan témákra összpontosíthatnak, mint nyomon követési bizonyítékok, például talaj vagy üveg, biológia vagy toxikológia.

Mesterképzésre való felkészítés során a hallgatók olyan analitikus és problémamegoldó képességeket hízhatnak, amelyek életük során értékesnek bizonyulnak. Képesek a szájüregi kommunikációra és a technikai írásra is felépíteni, mindkettő szükséges a laboratóriumi eredmények felfedéséhez.

A mesterképzés költsége a törvényszéki kémia esetében a programot kínáló intézménytől függ, ezért a hallgatóknak gondoskodniuk kell arról, hogy információkat találjanak az adott iskoláról és a várható tandíjról. Általában egy teljes idejű hallgató képes befejezni a programot egy év alatt.

A forensikus kémiai mesterképzésen és az oklevél elismertségén keresztül szerzett tapasztalat a hallgatók számára értékes jelölteket jelent az analitikai kémikus pozíciókban a törvényszéki tudományon belül és anélkül. A diplomások továbbhaladhatnak laboratóriumi asszisztensként dolgozva, hogy saját esetüket vegyék, vagy akár egy bűnügyi laboratórium igazgatójaként működjenek, felügyelhessenek más technikusokat, elvégezhessék az esetek áttekintését és irányítsák a laboratóriumot. Más diplomások inkább munkát keresnek az egyetemeken vagy a törvényen.

A mesterképzés a forensikus kémia területén az egyik világ számos iskolájából szerezhető be. Az iskolából távol eső, vagy rugalmas menetrendet kereső hallgatók számára az online programok értékes lehetőségek. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Vegyészet
  • Törvényszéki kémia
Szakirányok
  • Természettudományok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek