Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 46 Mesterdiplomák ban ben Törvényszéki tudomány 2024

46 Mester Programok ban ben Törvényszéki tudomány 2024

Áttekintés

A hallgatók egy olyan egyetemi diploma, mesterképzési programok állnak rendelkezésre távolról és sok országban szerte a világon. Attól függően, hogy az intézmény, a mesterképzésre lehet szükség gyakornoki vagy tézis a tanuló elmúlt évben vagy akadémiai ciklusban.

Mit jelent a mesterképzés a törvényszéki tudományban és milyen tipikus tanulási eredmények vannak? A kriminalisztika magában foglalja a kriminológia, a környezeti kriminalisztika, a toxikológia, a gyógyszer kémia és más kapcsolódó területek fejlett témáinak tanulmányozását. Ezek a programok leggyakrabban kombinálják a gyakorlati laboratóriumi tapasztalatokat az elméleti tudással, gazdag hátteret biztosítva a kémia, a biológia és a környezeti tanulmányok terén, mivel ezek az izgalmas területek. Az ehhez a mértékhez tartozó specializációk közé tartoznak a szerológia, a törvényszéki farmakológia, a törvényszéki toxikológia és a digitális törvényszéki igazságszolgáltatás.

A törvényszéki diplomások rendszerint javítják a részletekre vonatkozó figyelmet, és kifejlesztik az anyagok széles skálájának elemzésére és konkrét információk előállítására való képességét. Szerezzék a szükséges szakértelmet a bíróságok tanúsága érdekében. Ezek az eszközök pozicionálják a diplomásokat a forensic tudomány előzményei számára, és lehetővé teszik számukra, hogy hosszú, sikeres pályafutást fejlesszenek ki.

Nincs két program ugyanazt a tantervet vagy díjtervet. Többek között a hallgatónak meg kell vizsgálnia egy program idő- és költségigényét annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen a céljainak.

A forenzika egy izgalmas terület, és a bennük rejlő szakértelem számos iparág számára képes megnyitni az utat. Bár a leginkább ismert, hogy a bűnüldözéssel együtt dolgoznak, a törvényszéki tudósok is fontos szerepet töltenek be a genetika, a klinikai laboratóriumok és az oktatás területén. A diplomások a toxikológusok, az analitikus vegyészek, a laboratóriumi technikusok és természetesen a törvényszéki tudósok munkáját találhatják. Ezt a fokozatot is fel lehet használni a felsőoktatási pályafutás és a büntetőjog szerinti egyéb végzettség kiegészítésére.

A mesterképzés a törvényszéki tudományban akár egy-négy évig is tarthat, és helyi egyetemi tanfolyamokat vagy online tanfolyamokat is magában foglalhat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőeljárás
  • Törvényszéki tudomány
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (46)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum