Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 38 Mesterdiplomák ban ben Általános iskolai oktatás 2023

38 Mester Programok ban ben Általános iskolai oktatás 2023

Áttekintés

Mesterképzési programok a diákok, akik már elvégezték a diplomát. További vizsgálatok továbbra is fejleszteni koncepciók és az ás tovább elméletek és a fejlett technika. Most lesz szükség két év nappali tagozaton befejezni, és a diákok általában ki kell töltenie egy formális projekt, amely azt mutatja, a szubjektum anyag.

Mi a Mester alapfokú oktatás? Ezek szakok általában kifejezetten összpontosítson az igényeinek pedagógusok az általános iskolai rendszer. Céljuk a bölcsész főiskolai szakok van egy vágy, hogy táplálja a következő generációs diákok. Témák tanulmányi gyakran tartalmaznak oktatási technikákat, kezelési módszerek egy osztályban, és a közös oktatási modellek. A diákok megtanulják, hogy hatékonyan kommunikálni iskolás korú gyermekek és a diákok szülei.

Befejezése után egy ilyen program, diplomások is tervezhet egy tanfolyam, amely maximalizálja a diákok tanulási eredményeit. Ők is elég megértését tanulás pszichológia észrevenni problémák a gyermek fejlődését. Programok általában erősítik nyilvános beszéd és kommunikációs technikák.

Költségeit ezek a programok változhatnak vadul. A legjobb ár-érték, a diákok kell vennie a hagyományos és online egyetem. A felvételi osztályok ezen intézmények több fajlagos költsége részleteket.

A legtöbb diplomás be az oktatás területén a tanárok, de ezen belül is a célzott karrier eredmény, bőven van variáció. Pedagógusok van szükség, szinte minden közösségben és diplomások is van lehetőség, hogy hol tudnak dolgozni és élni. Ott van még a lehetőségét, hogy szakosodnak konkrét tárgyak, mint a művészet, a történelem vagy a matematika.Néhány diák tovább finomíthatja a szakértelem több tudományos képzés és az átmenet a munka, mint tanácsadók, adminisztrátorok és az iskolai pszichológusok.

Sok különböző oktatási szervezetek számára, hogy alaposan kutatás mielőtt egy adott mértékben tervet. Ha ütemezési és logisztikai korlátozások, az online programok a nagy lehetőség. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Neveléstan
 • Általános iskolai oktatás
Szakirányok
 • Neveléstan (38)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum