Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 9 Mesterdiplomák ban ben Technológia és mérnöki tanulmányok 2024

9 Mester Programok ban ben Technológia és mérnöki tanulmányok 2024

Áttekintés

A Master of Professional Studies (MPS) egy posztgraduális képzési célja, hogy a korábbiakhoz képest több kifejezetten egy területre egy tágabb interdiszciplináris területen. Van általában a hangsúly a valós alkalmazási készségek. Emberek, akik folytatni ezt a finomságot szeretnék elmélyíteni szakmai tudásukat belül a jelenlegi ipari vagy keres váltani professzionális fogaskerekek.

Mi a szakmai tanulmányok a technológia és a mérnöki? A fok ilyen természetű lehet összpontosítani informatikai, vagy lehet, hogy érdekelt az építési tervezés és tervezés. Különböző programokat kínál tanfolyamokat, amelyek célja, hogy fokozza a diákok tudását a téma maximalizálása érdekében való alkalmazása meglévő iparágak. A legtöbb esetben, a tanulmányok egyesíti tantermi előadások a terepmunka.Csoportokra számítógép-tudomány, a pszichológia, a döntéstámogatás, az ipar a biztonság, a kockázatkezelés, valamint a válságkezelés és a katasztrófavédelem. A program azt is lehetővé teszi, vagy megkövetelik, egy szakmai vagy szakmai elhelyezést.

Előnyei MPS közé tartozik a fokozott tudás, hogyan kell alkalmazni tanult készségek valós helyzetek szakmai környezetben. Diplomások bizalmát élvezik megértsék a téma, és hogyan működik alatt valódi körülmények között, mielőtt belépnek a területen. Emberek, akik már egy olyan iparágban, és akik igyekeznek az ilyen mértékű, hogy elmélyítsék és bővítsék ismereteiket előnyös lehet a hozzáadott érték, hogy a munkát. A szakmai képzési növelheti jövedelemszerzési lehetőségek és a munkahelyi biztonság.

Tandíj és regisztrációs díj függ a program és az iskola. Lépjen kapcsolatba az iskola programja a választás a részleteket tekintve tandíj követelményeknek.

Vannak számtalan karrierlehetőségeket a diplomások a Master of Professional Studies Technológia és Gépészet. Területek közé tartozik a bányászat és más energetikai ipar, a halászat, a mezőgazdaság, a turizmus, a közösségi infrastruktúra, a városi és regionális tervezés, szállítás, városi tervezés és a katasztrófa kockázat elemző, hogy csak néhányat említsünk. A biztonság növelése terén, lehetőséget az információs technológia területén. Vállalati architektúra és biztonságtechnikai egyre mezőket kell az embereket a különleges szakértelmet.

Adatbázisunkban kiterjedt választékát programokat kínálnak a szakmai tanulmányok fok technológiai és mérnöki egyetemek szerte a világon. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Szakmai tanulmányok
 • Technológia és mérnöki tanulmányok
Szakirányok
 • Szakmai tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum