Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 71 Mesterdiplomák ban ben Technológiai menedzsment 2024

71 Mester Programok ban ben Technológiai menedzsment 2024

Áttekintés

A mesterfokozat olyan posztgraduális végzettség, amelyet a hallgatók szigorú tanulmányi tanulmányok befejezése után keresnek, amely egy-három évig tarthat. A hallgatók, akik már megszerzett alapképzési fokozatot, biztosítva a mester segíthet nyitni több szakosodott, jutalmazó és potenciálisan nyereséges karrierlehetőségek.

Mi a mester a technológiai menedzsmentben? A kurzus e program összekapcsolja a vezetés, az üzleti stratégia, a tervezés és a mérnöki alapelvek, hogy felkészítse a diplomásokat az ígéretes technológiai újítások felismerésére és a fejlesztési folyamatok felügyeletére. A jelöltek elsajátítják az üzlet és a vezetés elméletét, különös hangsúlyt fektetve a technikai dolgozók irányítására és az új termékfejlesztésre. Bizonyos fokú programok lehetővé teszik a hallgatóknak egy adott technológiai szektorra, például az információs technológiára való összpontosítását, míg más programok általánosabb készségek fejlesztésére törekszenek.

A mester a technológiai menedzsment ma felbecsülhetetlen lehet, mivel a technológia gyorsan változó természete és az előnyök, hogy a vállalkozások nyereségét tartani lépést tartani ezeket a fejleményeket. A tudomány vagy mérnöki háttérrel rendelkező szakemberek számára ez a fokozat lehet a következő lépés a tervezésben vagy a projektmenedzsmentben betöltött vezető szerep felé.

A technológiai menedzsment mesterképzésének költségei nem rögzülnek az intézmények között; ehelyett változik olyan tényezők alapján, mint a földrajz és a programszerkezet. A technológiai menedzsment mestereinek megszerzésének költségeinek pontos mérése érdekében a hallgatóknak közvetlenül konzultálniuk kell az általa kínált intézményekkel.

Azok a szakemberek, akik mesterképzésben részesültek a technológiai menedzsmentben, projektgazdákként vagy vezetői szintű pozíciókban szerezhetnek munkát. A diplomások közvetlenül felügyelhetik az új és zavaró technológiák fejlődését. Ők is felügyelhetik a technikai alkalmazottakat, vagy tanácsot adhatnak a munkáltatóknak a meglévő technológia kihasználásával az üzleti tevékenység javítása érdekében. Egyes diplomások úgy is dönthetnek, hogy tanácsadóként dolgoznak, és tanácsot adnak a vállalkozásoknak a hatékony technológiafelhasználásról vagy termékfejlesztésről.

Azok a személyek, akik érdeklődnek ebben a fokozaton, hagyományos tanfolyamokon vagy online módon is megtehetik. A virtuális programok előnyösek lehetnek azok számára, akik a munkaerő elhagyása vagy áthelyezése nélkül kívánják megszerzett diplomáikat. Számos rugalmas online mesterfokozat létezik ma. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Technológiai tanulmányok
 • Technológiai menedzsment
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (71)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum