Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 39 Mesterdiplomák ban ben Telekommunikáció 2024

39 Mester Programok ban ben Telekommunikáció 2024

Áttekintés

A Mester Távközlési számára, akik szeretnék felfedezni a tanfolyam koncentrál és számítástechnika, további szakmai fejlődésre, és építeni az új szakképesítések, hogy versenyképesebbé váljanak a munkaerő. Aki olyan felsőfokú ezen a területen számos különböző utakat, hogy követhető.

&nbsp

Mi a Mester Távközlési? A Mester Távközlési felvértezi a hallgatók alapvető ismereteket, mint például a hálózat tervezési és projekt menedzsment. Buzgó résztvevők azt is megtudjuk, az alapvető építőkövei az operációs rendszerek és kommunikációs mérnöki elvek. A diákok Válassza ki az Options széles palettáját tanfolyamok, amelyek megfelelnek a személyes érdekeiket, beleértve a rendszer protokollokat, kommunikációs biztonság és a teljesítmény értékelése.

&nbsp

Van számos oka diákok eldöntik, hogy töltsenek ki egy Mester Távközlési, mert megtanítja a különböző fogalmak.Továbbá, felsőfokú ezen a területen lehetővé teszi az egyének a gyors előrehaladásra számítógépes hálózati és információs biztonsági távközlési üzleti menedzsment.

&nbsp

Az ára ingadozik attól függően, hogy az intézmény, és a program általában tart egy-három év. Ez egy jó ötlet, a leendő hallgatók, a kutatás az iskola alaposan, hogy a program által kínált illik a várható célokat.

&nbsp

Egyének, akik keresik a mester fokozatot távközlési rendszeresen találják magukat nagy az igény a számos karrierlehetőségeket, mint például a hálózati elemző, rendszerek fejlesztője, rendszermérnök, távközlési tanácsadó vagy a hálózati rendszergazda. Ezek a foglalkoztatási lehetőségek egyre versenyképesebb. A hallgatók dolgozzon ki egy erősebb távközlési alapot a tanulás, hogyan befolyásolja a kar, a diákok és a szakemberek intenzív tanulási tapasztalatokat.

&nbsp

Nemzetközi és hazai lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken. Online tanfolyamok ideális alternatíva az emberek a világban élõ korlátozottan férnek hozzá a létesítmény. Internet-alapú lehetőségeket is ellát, akik megbízást egy rugalmas ütemezés. Megtalálni a megfelelő iskolát az Ön számára, keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Technológiai tanulmányok
 • Telekommunikáció
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (39)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum