Keystone logo

2 Mester Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Televíziós tanulmányok Televízió 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Televíziós tanulmányok
  • Televízió
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Televíziós tanulmányok Televízió

Megszerzése Mester Television Studies igényel kiterjedt vizsgálat révén egy akkreditált egyetem programot. Diákok számára, hogy növelje a karrier lehetőségeket Érettségi után meg kell fontolnia a sok lehetőség közül választhatnak az intézmények között a következő.

&nbsp

Mi a Mester Televízió tanulmányok? Diákok, kreatív elmék és a szenvedély a film gyakran találják, hogy azok vonzódik a TV és a filmipar. Folytatódó posztgraduális képzésben a televíziós gyakran magában foglalja a tanulmány a digitális film, a televíziózás történetének és filmkészítés, valamint a társadalmi és politikai szempontból a film és hogyan befolyásolják a közönséget. Belüli televíziós tanulmányok, a diákok választhatnak konkrétabb tanulmányi területen, amelyek vonzóak az egyéni tehetség és érdekeit.

&nbsp

A megszerzett mester szintű képzés a televíziós tanulmányokat, a diákok megszerezzék a gyakorlati tapasztalat szükséges, hogy hatást a mai TV és filmipar.Post-grad oktatási tanulmány új kapukat nyithatnak a kapcsolatépítésre és a karrier.

&nbsp

Amikor próbál előre tervezni a költségek egy Mester Televízió tanulmányok program, fontos, hogy a diákok megértsék a különböző tandíj árak, hogy a helyén van az intézmények között a következő. Az ár a tandíjat változhat mérhetetlenül különböző régióiban a világ, és ez lehet az oka, hogy olyan tényezők, mint a program népszerűsége, intézmény mérete, vagy a tisztelt utasítást. A diákok dolgozni egy pénzügyi tanácsadó az iskolában az érdeke, hogy meghatározzák a költségeit a választott programot.

&nbsp

A diploma megszerzése után, a diákok munkát olyan területeken, mint a forgatókönyvírás, díszlettervezés televíziós vagy színház, és a filmgyártás. A lehetőség a televíziós ipar végtelenek, több tucat egyének szükséges egy egységes, hogy készítsen egy televíziós show, vagy játékfilm.A diákok, akik érdekeltek a növelése tudásukat a televízió és a kapcsolódó technológiák, többet megtudni a Mester Televízió tanulmányok program segíthet nekik kiválasztani a megfelelő nagy területen belül.

&nbsp

Hogy jelentkezz online oktatás, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.