Keystone logo

22 Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Tengerészeti menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Tengerészeti menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (22)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Tengerészeti menedzsment

  A master 's fok azt jelenti, hogy egy diák szerzett mély ismerete az ő választott területen a tanulmány. Ez a fokozat célja, hogy megszerezte után bachelor 's fokozat, és általában szükséges mintegy két év alatt fejezik be.

  Szóval most mi van a mester tengeri Management? Ez a mező a kísérletben résztvevő vezető, irányát és adminisztráció belül a tengeri környezetben. A diákok megtanulják a szállítás, az erőforrás-kitermelés, a halászat és más iparágakban. Ezek magukban foglalhatják a kereskedelmi, jogi, gyakorlati és pénzügyi szempontból a hajózási ipar, valamint a baleset-megelőzésre és a kockázatkezelés. Néhány program is foglalkozik az alapjait az üzleti menedzsment, segítve a hallgatók válik hatályossá vezetők belül a választott iparban.

  Azok, akik folytatni tengeri programok gyakran származik számos előnnyel jár, hogy ezt megtegyék.Az egyik, törekvés a mester fokozatot segítségével a diákok megtanulják alapvető készségek, mint például a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és a kommunikációt. Egy másik, ezek a programok is biztosítanak egy alapos tudásbázis jöhet az egész tengerészeti pályára.

  A költségek egy oklevelet is függ egy sor különböző tényezők. Gondos pénzügyi kutatást kell végezni, mielőtt beiratkozást bármely intézmény. Néhány tényezőt kell figyelembe venni lényegesek az árak, díjak, az általános tandíj, és az utazás, vagy a megélhetési költségek.

  Diákok, akik teljes tengeri menedzsment mértékben képes lehet dolgozni egy széles körű potenciális szerepét. Válhatnak a rendszergazdák, tervezők, vezetők, tanácsadók, illetve elemzők a hajózási társaságok és egyéb szervezetek a tengeri ipar. Ők is válhat tengeri szakemberek belül nagyvállalatok. Néhány diplomások még úgy dönt, hogy saját vállalkozás indítására.

  Szívesen folytat Mester tengeri Management? Adatbázisunk segítségével az induláshoz. Csak keressen meg alábbi program, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.