Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 154 Mesterdiplomák ban ben Teológia 2024

154 Mester Programok ban ben Teológia 2024

Áttekintés

A mester fokozatot a diplomáját, amely segít a diákok megtalálják a karrier a területen a tanulmány. Egy bizonyos fokú lehet szerezni az egyetemeken szerte a világon, és ez rendszerint kettő-négy év alatt fejezik be, attól függően, hogy a program.

Mi a Mester Divinity? Ez a program célja a diákok, akik szeretnék, hogy szolgáljanak a templomban. Érettségi után, a diákok kell egy mély megértése az egyház és misszió hatáskörébe Bibliai görög vagy héber, és van egy elkötelezettségét a lelki érettség másokban, valamint magukat. Alaptémákra rendszerint teológiai, gyakorlati szolgálati és bibliai tanulmányok. Egyéb tanfolyamok lehetnek Hermeneutika, Ó- és Újszövetség alapjait, pünkösdi tanulmányok, keresztény etika, elvek és gyakorlatok a tanítás és a kutatás és a jelentés írás.

Azok, akik folytatni egy istenség mértékben előnyt építési szakmai készségek, hogy képes vezetni egy templom és gyülekezet.Ők is képes használni teológia elveket, hogy önállóan kialakított ítéletek modern kérdésekben a közösségben.

A kapcsolódó költségek kereső isteni mértékben változik egyik helyről a másikra. A helyét az iskola, és a program időtartama beleszámít a költség. Diákok, akik szeretnék tudni, pontosan mi tandíj és díjak lesz vegyék fel a kapcsolatot az iskolák közvetlenül.

Számos karrier lehetőségek az egyének egy Mester Divinity. Kilátások közé tartozik, hogy a miniszterek, a tanárok és a vezetők a különböző lelkipásztori kontextusban. Egyházak és templomok néhány lehetőség a foglalkoztatás, csakúgy, mint egészségügyi intézményekben, nonprofit szervezetek, valamint az intézményi környezetben. Néhány diplomások dönt, hogy lelkészek börtönökben és kórházakban, míg mások dönthet úgy az professzorok.

Kezdje a minisztérium oktatási rögtön segítségével adatbázisunkban.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Vallási tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (154)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum