Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 35 Mesterdiplomák ban ben Termékfejlesztés 2023

35 Mester Programok ban ben Termékfejlesztés 2023

Áttekintés

Azok számára, akik szeretnék, hogy az élen a design és az innováció, a Mester Product Development kínál a szükséges készségeket, hogy sikerül a mai 's high-tech világ. Ezzel a diploma, a diákok megtanulják, mind technikai, mind az üzleti készségek szükségesek felső vezetői pozíciókat technológiai területeken.

Mi a Mester Product Development? A Mester Product Development pár műszaki know-how-val vezetői képességek. Fok többnyire 1-2 év alatt fejezik be, attól függően, hogy a program és üteme tanulmány. Tanfolyam magában tervezési stratégia, menedzsment elvek, sovány fejlesztés, a vállalati rendszerek, piackutatás, termék marketing, valamint üzleti és pénzügyi. Azáltal, hogy az oktatási alapítvány gyakorlati kutatási és ipari legjobb gyakorlatok, a diákok készek arra, hogy vezesse a tervezés és fejlesztés az új termékek.

A Mester Product Development ad technológiai szakemberek egy él egy versenypiacon.A diákok elhagyják a kidolgozott programot vezet különböző csoportjai technológiai szakemberek a problémák megoldásában és a fejlődő, innovatív megoldások és termékek.

Költségeit a Master of Product Development nagyon eltérőek. A leendő hallgatók ellenőrizni kell az egyedi program érdekli őket, hogy többet tudjon meg a költségek és opciók a tanulmány.

Hallgatókat a Mester Product Development beléphettek vezető technológiai vezető szerepet a legkülönbözőbb iparágakban. A bankok a szoftverfejlesztő cégeket, vállalkozásokat kell szakemberek mind a technikai készségek és üzleti intelligencia vezet a kutatás és fejlesztés. A diplomáját a termékfejlesztés, a diákok már bőséges pályaválasztás. Akár egy teljes munkaidős technológiai szakember, aki azt akarja, hogy a következő lépés a karrier létrán vagy mérnök remélve, hogy megtanulják a hatékony vezetési ismeretek vezetni egy csapatot, a Mester Product Development lehet, új lehetőségeket nyit.

A teljes munkaidős, részmunkaidős, és az online lehetőségek állnak rendelkezésre belföldön és külföldön egyaránt, van egy program célja, hogy illeszkedjen a menetrend. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Termékfejlesztés
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (35)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum