Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 50 Mesterdiplomák ban ben Filmgyártás 2024

50 Mester Programok ban ben Filmgyártás 2024

Áttekintés

A mester 's diplomát szerzett diplomát iskolai végzettsége gyakran vállalt után hamarosan alapképzésben. Az ilyen mértékű bizonyítja elsajátítását egy adott kérdésben, és általában fordított karriert kapcsolódó területen.

&nbsp

Mi a Master in Production? Ez különösen mester 's mértékben összpontosít film és televíziós produkció, és általában úgy két-három év alatt fejezik be. A tananyag változik programonként, bár a legtöbb iskolák megkövetelik az alapvető osztályok, amelyek támogatják a kreativitást és technikai tanulás, mint a filmművészet, irányítja és gyártása. Egyéb tanfolyamok lehetnek filmelmélet, a média tanulmányokat és forgatókönyvírói. Ennek eredményeként a diplomások ilyen programokat gyakran jól ismerik a több képesség előállításához szükséges filmek és a televízió.

&nbsp

Talán a legjelentősebb előnye ennek mértéke a magas szintű gyakorlati tanulás és tapasztalat a tanterv biztosít a hallgatók.Ez a tanmenetet készül diplomások számára a gyors tempójú, izgalmas világ, a média, a film és a televízió. Számos program fontosságát hangsúlyozzák praktikus, tapasztalt-alapú tanulás igénylő diákok részt vesznek szakmai és csoportos projektek. Ily módon folytató hallgatók az oklevél képesek megtalálni a konkrét szakmai érdeklődés, és kezdjük gyüjtő értékes munkatapasztalatot.

&nbsp

Az ára elérve a Master in Production változik. Egyes programok drágább, mint mások, attól függően, hogy hol és méretét. További részletekért bevezetését illetően, és a regisztrációs költségek, forduljon az egyes iskolák közvetlenül.

&nbsp

A mester 's diplomát termelési szolgálhat felkészülni tetszőleges számú karrier, legnyilvánvalóbban a film-és televíziós ipar.Egyes programok lehetnek egy adott pályára szem előtt tartva a diákok, de a diplomások általában jól felkészült sokféle szakma, beleértve a karrier, mint a film és televíziós producerek, együttműködők média termelés, és a film-és televíziós vállalat vezetői. Néhány diplomások mentek, hogy lángol a saját útját azáltal, hogy a kreativitás használni és alkotó önálló projekteket.

&nbsp

Ha érdekel felkutatásában kínáló iskolák Mester gyártási programok, adatbázisunkban felbecsülhetetlen erőforrás. A lista a programok világszerte segíthetnek megtalálni és alkalmazása az iskolába, amely leginkább megfelel a céljait. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Előadóművészet
  • Filmtanulmányok
  • Filmgyártás
Szakirányok
  • Előadóművészet (50)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum