Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 32 Mesterdiplomák ban ben Testnevelés 2024

32 Mester Programok ban ben Testnevelés 2024

Áttekintés

A mesterképzés a tisztességes diákok éveken át dolgozni részeként egy posztgraduális program. Ez a szakképzettség képes arra, hogy munkájukat a saját területén vagy doktori fokozatot szerezzen.

Mi a mester a fizikai oktatásban? Ez egy olyan fokozat, amely a hallgatók számára olyan készségeket nyújt, amelyekre testnevelő oktatóként kell dolgozniuk. A programba beiratkozottaknak meg kell várniuk, hogy elvégezzék az egészségügyi és fizikai alkalmasság alapos ismeretét, és hogyan lehet sikeres atlétikai programokat megvalósítani az iskolákban. A tanfolyam ebben a programban lehet pszichológia, sportelmélet, anatómia, szív- és érrendszeri tudományok, atlétikai tananyag és oktatás.

A mesterképzés a testnevelésben képes felszerelni a diplomások jól kidolgozott coaching, csapatmunka és a nyilvános beszéd készségek. Ezek a készségek elősegíthetik a diplomás megszerzését követően egy jutalmazó pályafutást.

A testnevelés mesterképzésének teljes programköltsége attól függ, hogy a hallgató teljes munkaidőt választ, és hol található az iskola. A diákokat arra ösztönzik, hogy további információval vagy kérdéseket kapjanak a leendő iskolákhoz.

Miután megkapta a diploma, a diplomások találnak jutalmazó munkalehetőségeket tanárok az iskolák minden évfolyamon. Képesek lehetnek személyi edzőként, tornaterem tulajdonosának és üzemeltetőjének, sport edzőnek vagy tevékenységigazgatónak is. Ha a gyerekekkel való munkavégzés nem vonzó, akkor a diplomások munkát találhatnak az egészségügyi klubokban, a gyógyfürdőkben, a főiskolákban vagy az idősek segítő koordinációs tevékenységében. Akik jövedelemszerzési lehetőségeiket maximalizálni kívánják, felsőoktatásban vagy szabadúszó tanácsadóként vagy trénerként dolgozhatnak.

Az online mesterprogramok a testnevelésben megtalálhatók az iskolák világszerte. Ezek a programok jó azok számára, akik nem tudnak elkötelezni a hagyományos főiskolai menetrendet. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Tanítás
  • Testnevelés
Szakirányok
  • Neveléstan (32)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum