Keystone logo

28 Mester Programok ban ben Design tanulmányok Textiltervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Design tanulmányok
 • Textiltervezés
Szakirányok
 • Design tanulmányok (28)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Design tanulmányok Textiltervezés

  Ha befejezte az alapképzést, de alaposabb megértést keres egy tanulmányi területen, akkor átmenni mesterfokozatra. Kétéves nappali tanulmányok alaposabb és mélyebb megértést nyújthatnak a témában, míg a mértéke maga növeli a lehetőségeket ezen a területen.

  Mi a mester a textiltervezésben? Az ezen a területen szerzett oklevél megnövelheti a textíliák megértését, valamint az azokból származó termékeket és formaterveket. Lehet, hogy értékes képet kap a termelésről és a stílusokról, valamint a divat és más textiltermékek értékesítéséről, értékesítéséről és használatáról. A technikákra és a fejlesztési döntésekre összpontosítva előreléphet a termelés világában, míg a szín és az esztétika mély megértése nyitottá teheti az ajtókat a kreatív fogalmak és így tovább.

  A mesterképzés előnyei a textiltervezésben túlmutathatnak a karriereden. Olyan betekintést nyerhet, amely segíti Önt a személyes stílusában, valamint olyan képességekben, mint a kritikai gondolkodás és a döntéshozatal.

  A mesterképzés ára bármely programban ország és iskola szerint változhat. Lépjen kapcsolatba az Ön által választott iskolákkal, ha többet szeretne megtudni a költségstruktúrájáról, és arról, hogy mit fed le.

  A karrier bármely területen a fegyelem várhat, ha van egy mester a textiltervezés. Ön dönthet úgy, hogy belsőépítész vagy divattervező lesz. Lehetőséged van arra, hogy a vállalati létrát felállíthassa egy olyan cégnél, amely ezeket a szolgáltatásokat kínálja, mint tervezési vagy értékesítési igazgató. Önnek lehetősége van arra is, hogy a kapcsolódó területeken elágazik; például a textilek környezetre gyakorolt ​​hatását környezetvédelmi tanácsadó mérheti. Egy divat-magazin írója ugyancsak értékes eszköznek találhatja ezt a fokozatot.

  A textiltervezési mestert bárhol szerezheti meg a világon, akár egy közeli egyetemen személyesen, akár online órákon keresztül. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.