Keystone logo

119 Mester Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Turizmus Turisztikai menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Turizmus
  • Turisztikai menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (119)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Turizmus Turisztikai menedzsment

Sok diák folytatja a mester fokozatot felfedezhetik a tanterv középpontjában a turizmus. Aki olyan felsőfokú ezen a területen nyújt versenyképességét ezen a rendkívül keresett terén.

&nbsp

Mi a Master in Tourism Management? A Master in Management Turizmus ruhák hallgatók alapvető ismereteket, mint például a fejlődő vállalkozói vállalatok, a bevételek növelésére, síkra fenntarthatóság, és az irányító természeti és emberi erőforrásokat. Program résztvevői azt is megtudjuk, az alapvető építőkövei a turizmus, ezen belül az egyetemes témák, mint a menedzsment. A diákok Válassza ki az Options széles skáláját tanfolyamok, amelyek megfelelnek az érdekeiket; ez magában foglalhatja a globális idegenforgalmi politika, turizmus pénzügy, és a stratégiai menedzsment utazás és turizmus.

&nbsp

Számos oka diákok választhatnak, hogy folytassa a Master in Tourism Management.Például, hogy megismerik a különböző fogalmakat, mint az ökoturizmus, a kommunikáció és a konfliktuskezelés és turisztikai marketing. Továbbá, felsőfokú ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy előre gyorsan a gyorsan változó globális környezetben a turizmus menedzsment.

&nbsp

A költség függ az intézmény, és a program időtartama egytől három évig. Elengedhetetlen, hogy a leendő hallgatók a kutatás az iskola alaposan, hogy a program által kínált illik a tervezett céljait.

&nbsp

Egyének, akik keresik a mester fokozatot gyakran találják magukat nagy az igény a több pozícióban is, hogy egyre versenyképesebb, beleértve az utazási irodák, idegenvezetők és turisztikai marketing menedzserek.A hallgatók fejlesszék erősebb kommunikációs és marketing alapjait a tanulás, hogyan befolyásolja az intenzív tanulási tapasztalataikat a szakmabeliekkel, oktatók és iparági szakemberek a világ minden tájáról.

&nbsp

Nemzetközi és hazai lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken. Online osztályok egy nagyszerű alternatíva, akik élnek a világon, különösen a távoli területeken kevés hozzáférést a létesítmény. Internet-alapú lehetőségeket is gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.